4 February 2015

Ilmaisia ämpäreitä! Supereita palkintoja just sulle! Katso kuvat!

No nyt kun huijasin teidät tänne, niin käykääpäs täyttämässä seuraava lyhyt ja kiva kysely cosplaysta: 


Kattokaa nyt miten kivoja kissoja, kuinka voisit olla klikkaamatta!
Oikeesti siis voit voittaa pienen palkinnon kun jätät sinne viimeiseen kohtaan yhteystietosi. En siis ees huijannut.

Joo niin kilpailen esim ihan mielettömän hyvän elokuva ja Gen Urobuchin kanssa yleisöstä. Jos olisin itse conissa kävijänä, menisin kyllä leffaan. Jos sulla on samat suunnitelmat niin sitä suuremmalla syyllä osallistu mun luentoon täyttämällä tuo lomake.
 
Pidän siis tulevassa Frostbitessa luentoa cosplaysta ja julkisuudesta ja rahasta ja kaikesta kiehtovasta ja tuo kysely liittyy siihen. Ekan päivän aikana tuon on näköjään täyttänyt reilut sata henkilöä, joten oikein kivoja yleistyksiä pääsen siitä vetämään. Sunnuntaihin asti on aikaa vastailla! 

Tammikuu hujahti ohi ihan huomaamatta täällä blogin puolella, vaikka oli conia ja kisaa ja vaikka mitä. Mulla on ollu vaan ihan jäätävä kiire koko ajan.  Oli jo ennen Yukia mutta nyt jotenkin vielä enemmän. On töitä ja koulutusta ja sairas lapsi ja talo jonne pitää valita maalit ja laatat. Cosplayhommia priorisointi on täysin kisajärjestelypuolella, eli omat puvut Frostbiten osalta näyttää tällä hetkellä siltä, että sinne ei välttämättä valmistu yhtään pukua. Ei siis yhden yhtä. Kaivelen vanhoja pukuja kaapista tai aiheutan kauhua esiintymällä ihan siviili!ilonana.

Frostin jälkeen kirjailen luentohommat tänne bloginkin puolelle. Jossain vaiheessa. Tässä kevään mittaan. 

Ilona
4 comments:

 1. Mulla on ollut tarkoitus käydä just tossa sun luennossa! :'D Kunha vaan pääsen coniin tarpeeks ajoissa niin ehdottomasti tuun kuuntelemaan!

  http://valkoinensamurai.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes, ainakin ehkä siis yksi kuuntelija, en pääse livahtamaan ite leffaa katsomaan kuulijattomasta salista :3

   Delete
 2. Minusta cosplay aiheisiin kyselyihin on aina mielenkiintoista vastailla. Tälläiseen aiheeseen en olekaan ennen vastannut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ite rakastan kanssa kyselyitä ja tutkailla sitten niistä koottua dataa. Tässäkin alkaa olla niin mukavasti vastauksia että kivoja diagrammeja ja käppyröitä saa piirrusteltua :3

   Delete

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.