29 February 2012

Haudankaivaja viime hetkellä

Huh huh. Nyt en manaa itselleni samaa tilannetta ensi kuun lopulle, vaan sanon suoraan, että seuraavakin Buffy-puku tulee jäämään viimeisiin iltoihin ja teen sen hirveellä kiireellä. Ihan turha edes toivoa muuta.


Nyt olin jo luovutamassa. Kello oli jo yhdeksän ja en millään olisi jaksanut etsiä peruukkia, vaikka mekko toissapäivänä valmistuikin. #cosplay.fi keksi vaan niin ikäviä rangaistuksia, jos laiskottelisin, että oli pakko napata nopsasti muutama kuva. Excel-taulukon tekeminen miun peruukeista vielä menettelisi, mutta tuskin saisin sitä ennen Cruisea tehtyä ja sitten olisi rajoitettu miun virvoitusjuomatarjoilua ja liitettyä asiaan kissankorvat ja ties mitä noloa.


Kuudennen kauden ensimmäisestä jaksosta. Hautajais- tai haudankaivuumekko vähän sanan epänormaalimmassa merkityksessä. Jotain turhan kallista keinokuitua, aika säkki malliltaan, mutta vyö tekee paljon. 

 

Edestä hiukan alle polvien ja takaa nilkkaan asti. Mahdollistaa kivasti vampyyrien rökittämisen. Mukavina yksityiskohtina selän ja hihojen halkiot. 

Ja koska en ottanut yhtään fiksua kokokuvaa, saatte vähemmän fiksun.

Ahdistunut tappaja on ahdistunut.

Tämä asu tietysti kaipaa kuvausympäristökseen palavia taloja tai edes nuotioita, syrjäkujia ja roskiksia. Katsotaan kenet kuvaajan kaappaan matkaani kunhan sää muuttuu vähemmän lumiseksi.

Ilona

ps. arvatkaa kellä on ihan kauhee kiire Cruisen kanssa? o/

1 comment:

  1. Rehellisesti sanottuna en ymmärrä Buffystä yhtään mitään, mutta onpas siinä kivan näköinen mekkonen koruineen kaikkineen. Minuunpa uppoaa tämä tämmöinen yksinkertaistettu epägootteilu. :D

    ReplyDelete

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.