6 April 2010

Kahden viikon kirous

Bakaconiin on tätä kirjoittaessa aikaa 11 yötä ja tällä hetkellä valmiiden pukujen määrä on kauniin ahdistava 0. Joten tämän suhteen blogini, jonka tavoitteena oli pakottaa minut tekemään pukuni ajoissa, on epäonnistunut, kahden viikon kirous iski jälleen, eli alan tosissani tekemään pukuja vasta kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Viime kirjoituksessa mainitsemani peruukkimöhläys on saanut jo uskomattomia käänteitä, kun ensin postista luvattiin etsiä paketti ja sitten ilmoitetaan että ilman seurantakoodeja sitä ei voi etsiä ollenkaan. Juuri kun olin hyväksynyt tosiasian, että peruukki tekee ylimääräisen kiekauksen kaukomaille, tuli kotiin saapumisilmoitus, joka minkään logiikan mukaan ei voi olla mikään muu kuin se peruukki (tosin on mahdollista että olen olen taas vaan unohtanut tilanneeni ebayn ihmemaasta jotain älytöntä). Kun sitten riemumielin kipitin lähi-Saleen pakettia noutamaan, huomataan siellä että jahas, posteljooni on unohtanut laittaa saapumisilmoituksessa olleen viivakoodin toisen osan pakettiin, eikä pakettia nimen perusteella näy koko liikkeessä. Joten jossain on yksinäinen peruukki ilman mitään seuranta- tai viivakoodeja odottamassa minua hakemaan itseään, mutta annan postin kyllä tehdä sen etsintätyön, minä aion korkeintaan nostaa puhelimenluurin siinä vaiheessa kun miulle ilmoitetaan paketin löytyneen. Long story short, tämä peruukki pukuineen jääköön tulevaisuuteen.

Epävarmuus puvuista ja peruukeista on kyllä hurjan stressaavaa, kun samalla joutuu pyörittämään niin montaa palapelin palasta. Vaikka pukujen arvottaminen onkin vähän kuin omien lapsien asettaminen paremmuusjärjestykseen, on miulla selvästi ykkös- ja kakkospukuja, iltabilepukuja jne. Joten nyt pitäisi päättää minkä keikautuksen teen tämän alunperin Bakan kakkospuvuksi suunnitellun asun kanssa. Katsellaan nyt, jos tuo kanelin värinen peruukki miulle saapuu, pääseekö se Desuconiin seikkailemaan, ja jos pääsee niin joutuuko kakkos- vai kolmospuvuksi...


Bakaconin puvut on nyt näillä näkymin kaikki lyöty lukkoon. Tein tänään taas tyypillisen kangaskauppareissun, eli mietin eilen tarkkaan mitä miun pitää ostaa, kirjoitin kaiken ylös ja sitten tänään jätin ostoslistan kotiin. Kaupassa iski pieni ahdistus kun näin mielessäni miten siinä ruutupaperilla luki kankaita toisensa perään mutta en vaan muista niistä kuin muutaman. Joten jotain jäi varmasti ostamatta, osa unohtelun, osa kankaiden puuttumisen takia. Tämän takia pitäisi tehdä ostokset ajoissa, harmittaa jos joudun tyytymään luonnonvalkoiseen sifonkiin, kun olen päättänyt, että puhtaan valkoinen on juuri sopiva.

Bakaconissa Quinan lisäksi seikkailevat näillä näkymin siis ennustustyttö ja maailmaa nopeasti kiertänyt prinsessa. Papukaijamerkki sille, joka näistä jo oikeat hahmot keksii, muille taidan paljastella puvut ensi viikonlopun jälkeen, kun toivottavasti kaikki on jo huomattavasti valmiimmassa kunnossa.


Ilona

2 comments:

  1. Jos ennustustyttö ja maailmankiertäjäprinsessa ovat mitä luulen niiden olevan, palvon maata jalkojenne alla. Paitsi että fyysisesti en kehtaa koska on kohteliasta pitää pakarat piilossa mutta kuitenkin.

    ReplyDelete
  2. Nyt on kyllä vaikea kuvitella että nämä nimenomaiset ennustustyttö ja prinsessa ihan tuollaista palvontareaktiota aiheuttaisivat, vaikka miun lempihahmoja ovatkin... Nooh, sunnuntaina viimeistään paljastan nämäkin puvut:)

    ReplyDelete

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.