28 June 2010

Kuuman kesäpäivän Quina

Maanantaissa mennään, viikonloppu ja Tracon lähestyy uhkaavasti ja Ilonan pukupajassa tehdään töitä välillä kirjaimellisesti sormet verillä. Voi olla, että conissa nuokun puoliunessa jossain nurkassa, kun tällä viikolla pitää ehkä noita yötunteja koittaa nipistää ompeluun ja muuhun askarteluun.

Välillä toki pitää pitää taukojakin, kuten tänään kun kävin äiskän luona syömässä muurinpohjalettuja ja lopultakin ottamassa kuvia kaapin perukoilla huhtikuusta asti henganneesta Quinasta. Kaunis ilma toki houkutti pistämään päälle jotain noin kuumaa ja huonosti hengittävää, mutta varsinaisena syynä juuri tänä kiireisenä viikkona kuvausten järkkäämiseen oli alushame, joka oli vielä hetki sitten ommeltuna tuonne Quinan helmojen alle, mutta jota Giselle kaipasi kovasti. Joten Quina on nyt virallisesti palasina, katsotaan palaako hän vielä joskus hyppimään ympäriinsä. Ehkä jossain hyvin, hyvin kylmässä talviconissa.

Mutta nyt niitä kuvia, palailen asiaan toivottavasti vielä ennen Traconia, Adelista on kilometrin mittainen syväluotauspäivitys tulossa heti kun saan puvun edes viittä vaille valmiiksi.

Ja loppuun vielä huumoribonus.


Ilona

2 comments:

 1. Aahahaa tuo viimeinen kuva! :'''D

  Edelleen on kyllä upea puku. Tavallaan harmi kuulla että laitoit sen paloiksi, mutta toisaalta kierrätys on päivän sana.

  ReplyDelete
 2. Wepi,
  khiitos khiitos. Onneksi äiskällä on vinttitilaa niin paljon, että tilanpuutteen takia ei tartte pistää pukuja osiin, Quinakin on puolen päivän korjaustyöllä palautettavissa entiseen kuntoonsa, jos vielä joskus sitä innostun pitämään :P

  Tosin tuommoinen casual-quina minihameessa voisi olla ihan hyvä valinta kesäconiin... XD

  ReplyDelete

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.