17 May 2011

Baka part 3: Ne muut naiset eli nahkahousuja ja lyhyttä helmaa


Bakastakin tuli kuitenkin kolmen puvun viikonloppu, vaikka conia edeltävien viikkojen kiire sai melkein lupaamaan, että yhdellä puvulla mennään. Mutta sekä lauantain että sunnuntain lisäpuvut vaativat niin vähän tekemistä, etten voinut vastustaa kiusausta. 


Oletin Beatrixin olevan pukuna paljon epämukavampi  kuin se loppujenlopuksi olikaan. Lauantain vaihtopuvulla varustautuminen oli siis siinä mielessä turhaa, mutta kun Buffy mukana oli niin kyllähän siitä sai aikamoisen upeita kuvia.




En tätä ihan 100% valmiiksi puvuksi vielä kuitenkaan uskalla sanoa, kun paidasta puuttuu punainen painatus edestä ja kengät eivät olleet oikeanmalliset. Kun en omista punaisia, suippokärkisiä nilkkureita, enkä sellaisia tähän kanoottijalkaani äkkiseltään ennen conia mistään löytänytkään, nappasin varastosta ysäri kolpokkaat, joissa oli juuri sopivaa Buffy-fiilistä. Ja jotka saivat aikaan sen verran lisäpituutta, että housutkin olivat juuri sopivasti sen sentin liian lyhyet, kuten Buffyllä aina.



Paita on tehty kirpparilta ostetusta mustasta pitkähihaisesta trikoopaidasta leikkelemällä, housut myös kirpputorilta hintaan 1,5 euroa ja kengät on siis vanhat. Peruukillekaan ei hintaa tullut varmaan 10 euroa enempää, joten kerrankin oli oikeasti halpa puku. Tämä asuhan Buffyllä vilahtaa päällä Buffy vs. Dracula –jaksossa viidennellä tuotantokaudella, punaisia nahkahousuja nähdään kyllä välillä muulloinkin, ennen muuta promokuvissa. ...ja minä voisin melkein rueta käyttämään niitä vakituisesti.

***

Jo toisen kerran tämän vuoden puolella käytän vanhaa pukua uuden peruukin kanssa ja saan silleen uuden hahmon pukuilulistalle. Kylläpä olen ovela. Chisato on Vampire Princess Miyussa yksi Miyun koulutovereita, jonka syvempi merkitys aukeaa vasta aivan viimeisissä jaksoissa. Jos joku vaikka innostuu sarjaa katsomaan, niin enpä spoilaile tämän enempiä, mutta hahmon kehitys yllättää kivasti.


Hame ja takki ovat siis vuonna 2009 tehtyjä ja olen niihin melkoisen tyytyväinen, mitä nyt hameessa vetoketju on ihan pöljästi etuviistossa ja takissa kaulukset ja hihansuut ommeltu vähän pöhkösti. Olen myös selvästi muuttunut siveettömämmäksi kahdessa vuodessa, sillä hame oli mielestäni auttamattomasti liian pitkä. Kaventelin sitä vielä sunnuntaiaamuna niin, että helma asettui oikealle korkeudelle. Sukat on oikeasti ylipolven sukat, mutta näillä kintuilla ne juuri ja juuri ulottuivat kivasti polviin asti. 



Peruukin ostin joskus alkutalvesta, mutta sävytin sitä punaisemmaksi vielä pari päivää ennen conia. Peruukin leikkelyn tein myös suurimmaksi osaksi lauantai-iltana. Yllätyin miten helppoa se oli, peruukki asettui ihan ilman eri yrittämistä juuri haluamaani muotoon, kiitos Chisaton huolettoman ja latvoista paksun kampauksen. Punaista väriä pikkuisen hankautui päivän mittaan valkoiseen kaulukseen, vaikka peruukkia kyllä antaumuksella huuhtelinkin. 


Kuvista tuli oikein muikeita, oli ihana kun kerrankin ei tarvinnut näyttää eeppisen traagisen tylyn julmalta, vaan sai oikeasti hymyillä ja nauraa. Ja koskaan ei voi olla liian vanha cosplayaamaan koulutyttöjä. Ei edes kun on 25 ja opettaja... eihän?




Vaikka viimeksi muuta lupailin, ei minulla edes ole oikeasti teille esiteltäväksi pantsujen vilkuttelukuvia, livenä kyllä tuuli teki monta kertaa tepposet ja esittelin tuplapantsutaktiikan päällimmäisiä punapitsiröyhelöitä koko kahvilan väelle. Kameralle tämä ei onneksi kuitenkaan tallentunut. ...ehkä. Tikapuilla otetut upskirt-kuvatkin sisälsivät niin karmeita kaksoisleukoja, että nekin jää nyt julkaisematta. Olenpa reilu. 

Huomatkaa oikean jalan taisteluarpi. Cosplayta ja tuskaa jne.

Näin. Nyt on Bakat bakoiltu ja puvutkin raportoitu, aika siirtää katsetta tulevia haasteita kohti. Rinoan kuvauttaminen kyllä kutkuttaa vähän, mutta voipi olla että se jää ensi viikkoon. 

Nyt olisi ohjelmassa armottoman siivouksen (jota olen lykännyt nyt jo kolmatta päivää) jälkeen Desupukujen kartoitus, piirtely ja kangaskaupassa kipittely. Jos en saa itseäni järkiintymään ja lähden viikonlopuksi haistelemaan pääkaupungin tuulia, saatan koettaa yhdistää reissuun vaikka noiden kangasostosten tekemisen. Ja softistakin pitäisi hamstrata taas lisää, kun Beatrix söi lähes kaiken, mitä Maxista ostin pilkkahintaa, kun siellä lopetettiin askartelutarvikkeiden myynti. 

Ilona

4 comments:

 1. SANON KYLLÄ BUFFYN NAHKAPÄNTSEILLE.

  Buffyllahan on melkein samanlaiset vaatteet myös Graduation Dayn ykkösosassa kolmoskaudella, nahkarotsi vaan paidan päällä ja eri kengät. Toisaalta vitoskauden hiustyyli omnomnom.

  ReplyDelete
 2. Minua hämmentää suuresti se, että näytät uskottavalta sekä eeppisinä ladyina että koulutyttöinä. :D Naisen ikäähän ei saisi koskaan kommentoida mitenkään, mutta en ikinä uskoisi noista kuvista oikeaa ikääsi! Mainiota muuntautumiskykyä!

  ReplyDelete
 3. Arana: Juuri tuo löysä kiharapilvi, joka taistelun tuoksinnassakin säilyttää Buffyllä aina kuohkeutensa, sai Draculan vetämään voiton Graduationista. Noihin housuihin kyllä jää sen verran koukkuun, että ehkä se kolmoskauden tukkatyyli on seuraavana listalla :)

  Vorona: Ohohoo, olipas kiva kommentti kun justiinsa viikonloppuna mietiskelin taas näitä ikäkysymyksiä. Aina ei voi näyttää 16-kesäiseltä, mutta aina voi yrittää :D

  ReplyDelete
 4. Todella sexyt nuo punaiset nahkahousut.. näyttäs hyvältä emännän päällä, mitähän kokoa.. :)

  ReplyDelete

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.