26 June 2011

Ilona + askarteluveitsi = ei v#%?¤ taas! (+Ashe-kuvia)


Lapsukaiset. Askarteluveitset on teräviä. Pitäkää vaatteet päällänne hanskat kädessä kun leikkelette niillä juttuja. 

Tällä kertaa Ilonan juhannussuunnitelmat meni vähän uusiksi, kun Franin kenkiä tehdessä onnistuin leikkaamaan vasemman peukaloni ihan kunnolla auki. Onneksi ja epäonneksi askarteluveitset on teräviä; haavasta tuli tosi syvä, mutta siistireunainen ja tätä kirjoittaessa on jo teippausten avulla alkanu mennä melko nätisti kiinni. 

Ei tällä vielä kamalasti askarrella ja olisihan sen juhannuksen voinut muutenkin viettää, kuin arpomalla, että lähteekö tikattavaksi vai ei. Mutta näillä näkymin pienempi onnettomuus siis kuin helmikuussa, tämä ei Franin edistymistä estä, hidastaa vaan vähän. Paitsi, jos nyt tämän sanomisella jinksaan koko sormen menemään kuolioon ja tippumaan pois...

Ois pitäny aavistella pahaa jo tätä kuvaa ottaessani...
Niistä kengistä on parempi kyllä tulla ihan loistavat, kun niihin nyt on sydänsormiverta vuodatettu

Kuvastaa täydellisestä epäuskoisen kettuuntuneen huvittunutta oloani. ”Ei voi olla totta” tuli sanottua ehkä taas muutamaan kertaan.

Mutta sitten vähän kuvaspämmiä Ashesta. Ihan vaan koska voin. Ja koska en näitä kuvia varmaan enää sen jälkeen julkaisisi, kun olen pukua korjaillut. Sitten joskus, kun saan sitä korjailtua. 

Virallisia potretteja by Japsu

Lähikuvat vähän pelotti, mutta ehkä ne unettomat yöt ja stressi sopii tämän morsiamen poseerauksiin ihan hyvin.
En kyllä ymmärrä miten miun napa voi joka kuvassa olla ihan kummallisesti sivulla. Tietääkseni mahani on oikeasti ihan symmetrinen o.O
Kimmyn kuvaamana

Ja tähän kuvaan on hyvä lopetella. En vaan pääse yli noista ilmeistäni. 

Seuraava päivitys käsitteleekin sitten neiti Puputyttöä, (paitsi jos saan siitä Mikurusta kuvia...) jonka peruukki on levittäytynyt olohuoneeseen hyvin tehokkaasti. Niitä luvattuja hellepäiviä odotellessa pistän kuumailmapuhaltimen jo valmiiksi, että pääse sopivaisesti saunomaan wonderflexin kanssa. Ei mitään kiirettä vielä, saisi sormi vaan parantua, että pääsisin jatkamaan rengaspanssarin tekemistä.

Ilona

No comments:

Post a Comment

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.