30 May 2013

Ihan eka crossplay eli Alton röyhelömekkoilua

Kuvaspämmäily jatkukoon! Altosta ei enää ole kummempaa kertomista, rupattelin jo kerrankin hämmentävän tarkasta ompeluhommasta tuolla wip-päivityksessä. Kuvaajana ja kuville muokkaustaikojen tekijänä toimi jälleen Kizzy. Tykkäsin kuvista niin, että saatte nyt tuijotella Altoa myös tuolla bannerissa ainakin hetken aikaa.
Moi oon miehinen mies, pukeudun mekkoon ja näytän siinä tosi hyvältä. Enkä mihin tahansa mekkoon, vaan taikamekkoon, jonka voi ottaa pois päästä nanosekunnissa.


Tykkään puvusta kuin hullu puurosta, kun kerrankin ei ole mitään kohta mitä pitäisi piilotella, mitään saumaa mitä pitäisi vähän korjailla ja kengätkin on niin kovin nätit. Tosin edelleen liian pienet, näidenkin lyhyiden kuvailujen jälkeen varvasparkani huusivat tuskissaan.Alto pääsee nyt miun numero ykköseksi "Ota jokin valmis puku kaapista mukaan coniin" -listalleni, vaikka kenkien puolesta pitääkin huijata ja ottaa aina jotkin balleriinat jalkaan muihin kuin kuviin. Muuten puku on päällä tosi miellyttävä pientä kuumuutta ja epäkäytännöllisiä hihoja lukuun ottamatta, joten sellaiseen coniin, jossa ei tarvitse itse ihan kamalasti juosta ja tehdä asioita, tämä on ihan omiaan. Joten varmasti näettä tämän herran vielä myöhemminkin. 

 

 
 

Sayonara no Tsubasassa ei missään mitenkään erityisesti selitetä miksi Alto välttämättä tahtoo pukeutua tähän röyhelöunelmaan Sherylin pelastusoperaation ajaksi, mutta toisaalta, jos näyttää noin kivalta mekossa niin mikäs siinä!

Sainpahan Sherpan korviksenkin uusiokäyttöön vuoden tauon jälkeen :3

 Semmoista tällä kertaa, seuraavaksi luvassa joko yhtä mikroshortsitypyä, jota ulkoilutin myös Kizzyn kameran edessä tai sitten jopa edistymistä desupuvuissa! Käykäähän ulkona, siellä on niin kaunista ja ihanaa ja kesäisää niin että ihan sydämeen sattuu.


Ilona

Translation: Alto pics time! 

ps. Derppi-ilmekuvia on nyt kyllä sellainen kokelma, että voisin tehdä niistä kauniin erityispäivityksen. Lukijoita näyttää näinä päivinä tippuvan kyydista sen sijaan, että ne lisääntyisivät, joten selkeesti pitää alkaa kalastella niitä lisää :D

 


No comments:

Post a Comment

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.