17 May 2013

Pylly, tissit ja The Nordic Cosplay Championship

Okei, myönnän, tissit ja pylly oli otsikossa ihan vaan mainoskikkana. Mutta nyt kun olet täällä jo lukemassa, niin samalla vaivalla lukaiset mainoksen heinäkuisesta Nordic Cosplay Championship -kisasta, johon haetaan kisaajia NYT!

Toista kertaa järjestettävä NCC joutui viime vuonna pärjäämään ilman suomalaisten panosta, mutta tänä vuonna tämä virhe korjataan, eli Suomestakin lähetetään neljä urhoollista ottamaan osaa kilpailuun ja luomaan kansainvälisiä kontakteja. 


Kiireellisen aikataulun takia varsinaista karsintaa ei tällä kertaa järjestetä, vaan edustajat valitaan portfolioiden perusteella. Ja koska kisaan on aikaa vain pieni hujaus, ei valitsijoita kiinnosta niinkään hurjat ja taivaita hipovat pukusuunnitelmat, vaan jo valmiina tai lähes valmiina olevat puvut. Monesti tulee harmiteltua, miten kerran kisalavoilla loistaneita pukuja hyvin harvoin näkee uudestaan, niin nyt on mahdollisuus lähteä mukaan ihan millä tahansa puvulla, olit sitten voittanut sillä aikaisemmin tai et. Puku saa myös olla aivan mistä tahansa lisensoidusta lähteestä, ei siis mitään lähdemaarajoitteita!

Ai että harmittaa melkein, että olen tässä nyt järjestäjäpuolella, koska voi että tahtoisin itsekin osallistua! Niin moni kisapuku olisi kiva kivaa kaapista ja lopultakin korjata ne pienet virheet, jotka on jäänyt harmittamaan ja päästä uudestaan kisalavalle! Ja vielä samalla tutustumaan muiden Pohjoismaiden pukuilijoihin! Tahtoisin vain ;___;

Tämä on siis häikäilemätön mainostus, että jos yhtään kansainvälinen kilpailu kiinnostaa, niin nyt hakemus menemään! Ilmainen matka ja majoitus on luvassa kaikille edustajille eikä edes ruotsin kieltä tarvitse osata, vaikka ei siitä haittaakaan toki ole.

Tai jos sinusta itsestäsi tuntuu, että et halua lähteä, niin vinkkaapas sille cosplaykaverillesi kanssa, että tämmöinen mahdollisuus on nyt tarjolla. Eli kaikki blogaajat ja muutkin somekäyttäjät nyt puskarumpu rumisemaan ja sana kiertämään, että saadaan hyviä hakemuksia ja Suomelle hyvät edustajat! Aikaa portfolioden lähettämiseen on 9.6. eli Desuconia edeltävään sunnuntaihin saakka ja edustajisto paljastetaan sitten Desuconissa.

Lisätietoja ja ohjeita ja kaikki tarpeellinen löytyy täältä: http://desucon.fi/desucon/NCC

Ilona

ps. Portfolio-mallinen haku on käytössä näillä näkymin vain tänä vuonna, jatkosta ei tällä hetkellä tiedä vielä kukaan, vaikka suunnitelmia on jos jonkinlaisia. 

pps. ainiin ne omat puvut ja ainiin se mimicon ja voeh voeh! Suatatte saada toisen päivityksen vielä tänään, koska voisi kai niistä edes pari sanaa sanoa!

No comments:

Post a Comment

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.