31 May 2013

Mikroshortseja ilta-auringossa

Kauniin kesäpäivän kunniaksi shortsikuvia! Redlinen Sonosheesta nyt ei ole kamalasti muuta kertomista, kuin että vuoden takaisesta Desusta jäi muistoksi vain kaksi kännykkälaatuista valokuvaa (niin ja yksi ihana polaroidkuva!) joten vuoden verran olen aina välillä miettinyt, että pitäisi varmaan tehdä asialle jotain. 

.Joten kun Kizzyn sain huijattua lahjottua kuvaushommiin, niin vaihdoin Alton jälkeen vähän kevyempään vaatetukseen. Alun perin tarkoituksena oli lähteä seikkailemaan hiekkakuopille, mutta kun sunnuntainen ilta-aurinko valaisi typötyhjää Citymarketin parkkipaikkaa siinä matkalla, niin siihenhän me sitten jumahdettiin. 


Ihana Sonoshee ja ihanan mukava puku, lukuun ottamatta sitä, että shortseja saa jatkuvasti kiskoa hiukan alemmaksi. Anteeksi vaan ne pari vierestä ajanutta autoilijaa, joille pyllyäni vahingossa vähän esittelin.

  Tosin tämän kesän shortsimuotia katsellessa Sonosheen pöksyt eivät edes ole sieltä paljastavimmasta päästä. Ja tarkoitan siis ihan normaalien ihmisten muotia, Bellowsin shortsin toivottavasti tulevat olemaan ihan säädyllisen mittaiset... ehkä.


Ilona

Transaltion: Sonoshee from Redline, finally some good pictures!

No comments:

Post a Comment

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.