7 February 2014

Kahden viikon kirous on amatööreille

Frostiin ois viikko ALLE VIIKKO, pukuja ois valmiina

....

no nolla tietysti. 

Tämähän ei yllätävä varmasti ketään, kun tämä sama tilanne tullut vastaan jo niin monesti blogiurankin aikana. Olen taas just siinä hetkessä, kun pitäisi päättää keskittyä vaan yhteen pukuun ja muistaa priorisoida kaikki conijutut eli kisajutut vielä sen oman pukuilun edelle. Viime viikonloppuna piti aloittaa ja jatkaa ja tehdä vaikka mitä, mutta päivät upposivatkin kisabisnesten varmisteluihin ja tekemiseen. Voisin ehkä tässä Frostin jälkeen kirjoitella vielä jotenkin enemmän auki sitä, mitä asioita cosplayvastaava tekee ennen conia, kun tuosta yleisemmästä ohjeistuksesta on kuulemma ollut iloa ainakin vähän. 

Mutta niin, pukuja ainakin voisi päättää. WCS-pukujahan me nyt ei Heidin kanssa Frostiin vielä tuoda näytille, kun itse tuskailen kangasongelmien kanssa ja Heidi koittaa esim valmistua. Asaman kengätkin tulivat lopulta vasta tällä viikolla, ja ovatkin niin ihanat kolpokkaat, että kiva päästä työstämään niitä kaikessa rauhassa, eikä viikossa. 

Leikin jättiläistä sit Japanissa. Asaman kengät ei pääse vielä Frostiin.

Suattaapi kyllä olla, että kepukkaa en Nibulle tee.

Perjantaina olisi tarkoitus Chuuneilla, koska chuunit on ihanimpia ja toinen kausi vaan heitteleen Nibutanille lisää ihania pukuja jatkuvasti. Miun toteutukseen asti päätynyt puku on kuitenkin spesiaalijakson kaapupuku, jota aloittelin jo rintakorun verran kesällä.

Naperoita!


Vähän on kyllä huonot muistot valkoisista ylipolvensaappaista ja Frostista... MUT nyt aattelin suosiolla ommella nuo kiinni sukkahousuihin, koska eihän ne pysy ylhäällä muuten mitenkään.

Eih, älä onnittele vielä Ritsuko, et ole lähelläkään valmista! (Ja voitko päättää mimmoiset korvikset sulla oikeesti on, kun puolet ajasta ne on napit ja puolet ajasta roikkuvat. Teen napit.)
Lauantaina olisi kunniavieraspäivä, eli Ritsuko nyt ainakin kipittää kisaajien perässä. Toinen valmistuva (tai siis kolmas, mutta lauantain kunniavieraat-on-ihania- puvuista toinen) on sitten Danganronpan Junko. Tällä hetkellä suurin stressitekijä on kengät, kun kirpputorit myyvät ei-oota ainakin kanoottikoossa. Taidan jopa sortua ihan tavallisen kenkäkaupan suuntaan. Mutta aikataulutusta puvuille en ole miettinyt ollenkaan, että olenko aamupäivän labratakissa ja iltapäivän minihameessa vai toisinpäin. Ehkä Junko ois se asu, missä vois bilettää illalla Ogatan tahtiin iltabibiksissä.


Otappa siitä Junko hameesta nyt kunnolla selvää. Tämän väristä se ei ainakaan ole, joten kangas käväisi punaisessa kylvyssä ennen ompelua.
Niin ystävällisiä ja kivoja karhuja.
Niin ja sitten ois se sunnuntai. Mietin jopa, että jos Junkosta tulee kiva ja jos sitä on kiva pitää päällä, että laitan sen sunnuntaina uudestaan. (!!) Tai sitten kaivan kaapista (tai noh, oikeastaan ikeakassista) Alton, joka ei ole Mimiconia lukuun ottamatta vielä päässyt conittamaan ja joka on pukuna oikeasti ihan tosi hauska. Todistin tämän menneellä viikolla, kun kävin kertomassa cosplaysta telkkarissa, mutta siitä kerron pidemmästi sitten kun se jakso tulee ulos ja tarkistan miten pöhköjä oikein puhuinkaan. 

Mut niin, ei ole vapaa-ajan ongelmia tulevalle viikonlopulle tai viikolle, mutta mikäs sen ihanampaa. Olen taas päässyt siihen sisäisen tyyneydentilaan, että teen pukuja itselleni ja omaksi ilokseni, valmistuu ne mitkä valmistuu ja sellaisina kuin ovat valmistuakseen. Ihana coni on aivan varmasti tulossa, maltan tuskin odottaa, että näen esim mielettömät NCC-karsintalaiset lavalla, on nimittäin melkoisia pukuja luvassa. Ja AKBabesin esitys! Ja ystävänpäivä ja Sibeliustalo ja Frostifiilis ja voi apua miten ihanaa! Parasta ihaninta ja upeinta!


Ilona

Translation: Yeah yeah nothing is ready and Frostbite is like really really really soon and well, not going to stress about it. Or maybe a little bit. 

ps. Yukin tuomaripalautteista osa on vielä antamatta, anteeksi! Koitan tän viikonlopun aikana saada kaikki tehtyä.

pps. Omatkin hampaat meinaa sulaa Ponyon suloisuudesta kuvissa, mut en viitsi niitä vielä julkaista, kun tahtoisin vain samalla linkata nettipukukisaäänestykseen JOSTA EI VIELÄKÄÄN KUULU MITÄÄN :<< Yukicon nyt hei äänestystä tulille hopedi hop!

No comments:

Post a Comment

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.