1 July 2010

Parveke-Adel

Kilometripostaus my ass, nyt en jaksa rueta muokkaamaan noita tekovaiheen kuvia tai miettimään tekstiä sen tarkemmin, sen sijaan spämmään ekat Adel -kuvat. Kuvauspaikkana ihana parveke, osa asusta silittämättä ja pieniä muutoksia tulee vielä ennen lauantaita. Mutta että tämännäköistä. Ja ei, se ei vieläkään ole crossplay :DPitkä yö vielä edessä, ompelu, liimailu, askartelu ja etsimishommia on tiedossa. En ymmärrä miten olen voinut hävittää niin valkoisen puuterini, Mioun silmälapun nauhan kuin miljoona muutakin asiaa... Traconissa nähdään!Ilonaps. jos millään jaksan ottaa läppärin mukaan Tampereelle, voipi syvällisempää päivitystä odotella jo viikonloppuna, muuten palailen ensi viikolla taas asiaan.

2 comments:

  1. Ooh, olet vaikuttavan näköinen cosplayssasi! *u*~ Hyvältä näyttää, joten kovasti onnea kisaan vaan! Mielettömän spurtin olet kyllä ottanut, kun olet vajaassa kolmessa viikossa saanut tällaisen luomuksen kasaan. Siitä hatunnosto!

    ReplyDelete
  2. Hehee, kiitos kiitos :) En kyllä ikinä halua joutua tekemään pukua enää tämmöisellä kiireellä. Paitsi ehkä ensi kerralla.

    ReplyDelete

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.