16 December 2014

Luukku 16: Open salainen ase

Hyvää joulua tai ainakin joulukuuta!
 
Ilona Cosplayn joulukalenterissa esittelen jokaisena joulukuun päivänä aina jouluaattoon asti joitakin hahmoja, joita tahtoisin cosplayata. Hahmot saattavat olla vain haaveita, todellisia suunnitelmia tai jo aloitettuja projekteja, mutta niitä kaikkia yhdistää Se Jokin. Tule mukaan selvittämään millaisia pukuja blogissa vielä saatetaan nähdä oikeasti toteutettuinakin! Kissa elää kiitoksilla ja itse saan pukujen tekemiseen lisäpuhtia aina, kun joku kommentoi innostuvansa samoista hahmoista tai odottavansa valmiin puvun näkemistä. Joten kommenttilaatikko laulamaan!
 
En tiiä tiedättekö, mutta välillä koulussa tulee semmoisia hetkiä, että me opettajat näytetään oppilaille elokuvia. Tämmöisiä hulluja pänttäämistaukoja on oppilaiden mielestä tietysti vähemmän kuin mitä pitäisi olla, mutta sen kerran kun tunnilla erehtyy elokuvaa näyttämään, on kiva jos leffa on joko hyvä tai liittyy aiheeseen jota käsitellään. Tai sitten siihen pitää keksiä jotain ilkeitä tehtäviä, jotka vaatii hereillä olemista ja ALITUISTA VALPPAUTTA.
 
No minulla on yksi elokuva, jota olen näyttänyt enemmän kuin Täällä Pohjantähden alla tai Tuntematonta sotilasta. Tämä on se minun varma valinta toukokuun viimeisille tunneille. Ja jaksan joka kerta katsoa tämän itsekin, aina yhtä keskittyneesti ja sydän syrjällään. 
 
 
 
Ei, ei tämä ole varsinaisesti historiallinen elokuva. Ei, tässä ei ole omaperäisin juoni koskaan. 
 


Kyllä, tässä on ihan mielettömän kiva juoni ja aivan tajuttoman ihanan upeat hnngghhhhhh näyttelijät!
 
Pukujen puolesta elokuva on melkein yhtä hämmentävä sillisalaatti kuin musiikkivalinnoissaan. Päätyty Jocelyn on fantasiakeiju suoraan leffan valmistumisvuodelta 2001 mutta muut hahmot sentään semisti koittaa näyttää keskiaikaisilta. Jocelyn houkuttelisi jonkin verran juu.

Ja poikatyty Kate on aivan ihana, vaikka saakin ihan liian vähän huomiota! Ihana ihana ihana!
Huono kuva on huono, mut kattokaa miten kivat jättipöksyt Katella on! Hnngghh! Mukavasti teen, kivasti vaikka johonkin larppiin taas tämmöisen tehdä sujauta. Yhtään Rauno Repomiestä en enää kirjoituksissani imitoi. Vähän jos kuitenkin. Kivasti pikkuisen repomiesjuttuja.
 
Eli tässä tälleen samalla leffavinkki joulun ajalle, kun kuitenkin olette katsottavaa vailla. 

Ilona

ps. todellakin jos joku oppilas osaa pyytää just tätä leffaa, niin katsotaan, vaikka just tänään vannoin että ollaan kaikkien luokkien kanssa muka niin jäljessä aikataulusta, että ei keritä ikinä koskaan milloinkaan katsoa mitään elokuvia.

2 comments:

 1. Ritarin tarina on paras asia ikinä ja sen voi katsoa esim. aina.

  ReplyDelete
 2. Oh god no, toi Ritarin tarina on kyllä yksi erikoinen leffa. Muistan rakastaneeni sitä pentuna, tuli tossa pari kuukautta sitten ladattua netistä ja kyllä pisti ihmettelemään, mitä olen silloin kersana tuossa leffassa nähnyt :D Ei se huono ole, mutta ei vain tyyliltään kosketa minua enää yhtään. (nykyään kun olen melko tarkka historiallisesta korreuktiudesta ja tässä leffassa sitähän ei ole lainkaan)
  Mutta olen kyllä ajatellut että voisihan tuon joskus katsoa frendien kanssa kun on tullut juotua jotain vähän mehukattia vahvempaa, koska ihan hauskahan tuo on.
  Meinasin myös kirjoittaa jotain siitä, että Paul Bettany esiintyy alasti puolet leffasta mutta en taidakkaan...
  Jocelyn oli muuten ihan paras suht moderdeine vaatteineen, kampauksineen ja hiusväreineen. Eli tee vain, jos tuntuu siltä :D

  ReplyDelete

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.