5 December 2014

Luukku 5: Avaruuspiraattitätejä

Hyvää joulua tai ainakin joulukuuta! 

Ilona Cosplayn joulukalenterissa esittelen jokaisena joulukuun päivänä aina jouluaattoon asti joitakin hahmoja, joita tahtoisin cosplayata. Hahmot saattavat olla vain haaveita, todellisia suunnitelmia tai jo aloitettuja projekteja, mutta niitä kaikkia yhdistää Se Jokin. Tule mukaan selvittämään millaisia pukuja blogissa vielä saatetaan nähdä oikeasti toteutettuinakin! Kissa elää kiitoksilla ja itse saan pukujen tekemiseen lisäpuhtia aina, kun joku kommentoi innostuvansa samoista hahmoista tai odottavansa valmiin puvun näkemistä. Joten kommenttilaatikko laulamaan!


Jännästi joihinkin animesarjoihin tulee semmoinen selittämätön tunneside. Semmoinen, että alkutunnarin napsahtaessa soimaan, alkaa kyynelkanavat automaattisesti leikkimään vedenpaisumusta, vaikka sarja itsessään ei siis ois ees ollu mikään PARASTA IKINÄ EVER 55/5 tasoa. Miulle yksi tämmöinen sarja on Mouretsu Pirates . 

Olen huono analysoimaan mikä tekee jostain sarjasta erityisen hyvän tai huonon, olen fiiliskatsoja ja välillä jotkut sarjat vaan kolahtaa silleen ilman mitään erityisempää syytä. Mouretsu Pirates ei varmasti ole mikään animen klassikkoteos ja useampikin ihminen on sanonut, ettei siitä tykkää, mutta miulle se on jostain syystä sydäntä lähellä. 

Meinasin ihan tätä luukkua varten katsastaan Mouretsu leffankin, mutta siitäpä ei vielä ollutkaan subattua versiota ja sarjassa ja leffassa puhutaan niin paljon, että miun kolmen sanan japanitaidollani tipahdin heti kärryiltä. Mutta alkutunnarin kuuntelin. Vähän pillittelin. Nyt subeja kivasti odottelen ja ehkä vähän lisää pillittelen. 

Mutta niin niitä pukuja! Yhden kappaleen Avaruuspiraattitätejä olenkin jo tehnyt, eli Misan kouluterkkari puvussaan.   


En tiedä mikä tuossa Misassa niin viehättääkään.
Ihan peruspukeutumista kouluterkkarille ja avaruuspiraatille

Tahtoisin ihan oikeasti tehdä ja siis jopa ihan oikeasti suunnittelen tekeväni Misan toisen puvun, eli violetin hämmennyshaalari –asian. Misan peruukki oli aivan ihana värjätä ja tahdon päästä käyttämään sitä vielä uudestaankin. 

Parempi varautua avaruusmyrskyyn asianmukaisella vaatetuksella.

Misa on myös äärimmäisen hyvä ja havainnollistava opettaja.
Toinen ihan oikeasti potentiaalinen tätihenkilö on laivan navigaattori Luca, jonka silmälapullisuus, kyllästynyt ilme ja yleinen mystisyyden aura houkuttavat ihan vietävästi.  

Niin fiksu Luca

Ja niin kiva mekko!
Huijasin äsken, olen nimittäin tehnyt toisenkin Piraattitädin, Ririkan eräänä menneenä kesänä Hootin kanssa kuvailemista varten! Jo tuolloin leikittelin kyllä ajatuksella tehdä Ririkan toinen versio, punainen kokovartalomakkara-asu nimittäin tietysti puhuttelee minua aivan erityisen syvällisesti!

Madun ottama perhepotretti

Juu, kivasti voisin tuonkin tehdä. Tai siis vaikka nuo molemmat, koska Lucalla on niin pöljä hattu.
Koska kuulin viimeksi eilen oppilailta näyttäväni ihan pikkutytöltä, uskallan sanoa myös yhden koulutydyn olevan ihan kevyesti ehkä-listallani. Jos siis en vain täteilisi, herkkuhirmu Chiaki olisi ehdottomasti listalla. Mutta oikeesti oon kyllä ihan jo täti-ihminen. 

Niin tomera tyttö!
Hakkaan f5:sta subeja odotellessa ja jos niitä ei kohta ala ilmestyä, katselen animua uudestaan ihan vaan koska iski piraattifiilikset. Vaikka ois varmasti parempiakin sarjoja odottamassa katsomista!

Ilona

2 comments:

  1. Ihana tuo Misa cossi!❤��

    ReplyDelete
  2. Haluan nähdä tuon Misan haalarin.

    ReplyDelete

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.