28 May 2013

"Gosh, I must crush it soon" eli pinguilupäivän satoa

Keväisempiä kuvia kohti! Kuten Mimiconin tynkäpäivityksessäni kerroin, saimme lopulta toteutettua Mawaru Penguindrum -tyttöryhmäilymme, vaikka alkuperäinen suunnitelma Mimiconissa kuvailusta ei toteutunutkaan. 
Kuvista kiitos Teppo, muokkaukset Kizzyn käsialaa. (Neonväriset conirannekkeet voitais kieltää, Mimiconin vihreä ranneke kurkki aika monessa kuvassa ikävästi :P) Himarina Ilse, Ringona Suiggari ja Momokana Ria)
Esmeralda :3 Fleecekangas oli  jo kuvaukseen mennessä ihan nukkaantunut, kun pikkupingu on saanut kunnian olla neiti 4v:n suosikkilelu jo kuukauden ajan.

Kuvailimme Lahden kirkkopuistossa, jossa oli varsin muikeita ympäristöjä monenlaisiin kuviin ja oli aivan ihanaa, kun mukana oli sekä kuvaaja että assistentti. Voisi melkein tottua siihen, että joku muu kipittää harjan kanssa oikomassa peruukkia tai varmistaa, ettei ylimääräisiä lankoja roiku missään missä niiden ei pitäisi roikkua. 




Saatte nyt putkeen jo toisen puvun, josta minulla ei puvun valmistumisen jälkeen ole mitenkään erityisen ihanat fiilikset. Vihasin Masakon peruukkia ja takissa tuli jo kaavoitusvaiheessa mokia, joita en sitten jaksanut/viitsinyt/kerinnyt korjaamaan. Joten tätäkään pukua ei ehkä tulla näkemään enää coneissa, ellen nyt taas pienen tauon jälkeen ala tykkäämään puvusta.

En kyllä ihan heti halua tehdä tämmöistä kiharaa, jossa kiharat ei saa vaan olla vapaina, all my hate! Ensin pätkäisy, sitten kiharrus nro 1 josta ei tullut kunnolla kikkaraa, sitten foliopötkylöillä toinen kiharrus, josta tuli sitten aivan liian kiharaa, mutta harjaamalla auki ja ohentamalla reilusti latvoista tuli lopulta jotain jonka kehtasi laittaa päähänsä, kun kiharat ensin asetteli kohdilleen noin pullollisella lakkaa.

 

Olen tässä huomannut viime aikoina sekä kuvaajana että kuvattavana, että olen oikeasti molemmissa hommissa aika huono. Tai siis en vaan osaa olla hiljaa. Voin jo spoilata, että lisää kuvapäivityksiä on tulossa ihan pian, kun kävimme Kizzyn kanssa kuvailemassa pariakin pukua viime viikolla, ja niissä kuvissa kuten näissä pingurummuissakin lähes jokaisessa miulla on suu auki tai ilme juuri sellainen, että olen joko repeämässä nauramaan tai sanomassa jotain. Vaikka meitä oli nytkin kuvattavana neljä, niin ainoa jolla derppailuilmeitä on jatkuvasti, olen minä. Kaikki muut oikein nätisti ja söpösti keskittyy, minä huidon jossain takana, että en tiedä mitä tekisin käsilläni ja voi että kun tuli hyvä juttu mieleen, joka on pakko kertoa just nyt! Ehkä tämäkin tartteisi vaan harjoitusta ja sitä, että höpöttäisin kaikki höpöjutut vaikka itselleni ennen kuvaamisen alkamista, niin ei olisi enää puhuttavaa. (tosin minä ja ei mitään puhuttavaa on kyllä aika mahdoton tilanne...)

 
Niin ja  kuvaajana tosiaan höpötän myös. Yrittäkää siinä sitten kuvattavat pitää pokkaa kun kertoilen plingplingpantsujen ompelemisesta tai muusta kuvaamisen kannalta varmasti oleellisista asioista. Nämä neidit toivottavasti julkaisevat todistusaineistoa jossain vaiheessa.

Oma lempparikuvani :3

Seuraavaksi niitä Desusuunnitelmia, kyllä kyllä! Ja kuvia sotkuisesta huoneesta jossa on sen seitsemän cossia tekeillä yhtäaikaa!

Ilona


Translation: Some pictures of our Mawaru Penguindrum group! We had a really nice photoshoot in Lahti few weeks ago, even though I had a huge urge to look like an idiot in most of the pics :D I really should learn to keep my mouth shut and not talk all the time, because that never looks good in pictures.

No comments:

Post a Comment

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.