23 December 2013

Hiljaa hiipii Ilona blogillensa~

Ja muita joululauluista väänneltyjä hauskoja  otsikoita.

Joulu tulla huristeli, ei suinkaan huomaamattomasti, mutta sitäkin hurjempaa vauhtia. Ikävää huomata tässä iässä (kyllä, voin jatkaa ikäkeskustelua vielä edellisen päivityksen jälkeenkin) että sellaiset asiat kuin Työt ja Muu Elämä vievät aikaa rakkaimmiltakin harrastuksilta. Juuri lainkaan liioittelematta (vai vähättelemättä) voin sanoa, että joulukuun aikana en tehnyt cosplayn osalta oikeastaan mitään. Konkreettisen tekemisen osalta hommat on olleet ihan nollassa, ideoita sen sijaan toki tursuaa aivoista jatkuvasti enemmän kuin olisi tarpeellista tai suotavaa. Mutta ehkä #ihanatoppilaat arvostivat korjattuja kokeitaan ja ajoissa tehtyjä arviointejaan enemmän kuin opensa höpsöjä pukukuvia pitkin internettiä. (Nyt ette sitten kommentoi, että haluatte mieluummin nähdä höpsöjä kuvia kuin koenumeroitanne, en halua kuulla sitä!)
Niin nolo mutsi! Niin ihana!
Sen ainoan eteenpäin menneen cosplayjutun lopputuotoksia näette tämän päivityksen kuvituksena. Aloin väsäämään tätä Kyuokai no Kanatan ehkä hämmentävintä muijaa siinä vaiheessa, kun rouva tunnettiin vain koodinimellä ”Akkeyn mutsi”. 
 

Puvusta ei oikeastaan ole sen kummempaa sanomista, höpsö musta minimekko karvayksityiskohdilla, korvat ja rusetti ja söpö häntä. Idea koko pukuun taisi tulla joskus syksyllä siitä, että jo perinnöksi eteenpäin annettu vajaan vitosen kirpparilta maksanut peruukki oli aika sopiva Kissatädin tukaksi. Ainakin tuon puvun refekuvien mukaan, myöhemmissä jaksoissahan rouvan takaletti on jo pidempi. Korvat olisivat saaneet olla aavistuksen pienemmät, mutta ehkä tässä kotoisassa kaappicosplayssa se on sallittua. 
 
Yllättäen parasta puvussa oli käsivarsien maalaaminen. Tunsin suurta sielunsisaruutta kaikkia homestuck-cossaajia kohtaan, ihomaalaaminen oli ihan hurjan kivaa, vaikka nyt kameran jalusta ja satunnaiset seinänkulmat ovatkin mustassa maalissa. Ja vessan lavuaarissa oli juuri samanlainen sotku, kuin conien vessoissa. Tahtoisin vain maalailla enemmänkin ihoa vielä joskus jonkun puvun kanssa!
Mietin jo tosissani, et tahdon tehdä kaikki rouva Kanbaran puvut! Kattokaa nyt miten käsittämätön haaremihousuasia!
Ja voi apua tätä pupupukua!
...no okei, tästä puvusta ei ees löytynyt sen paljastavuuden paljastavaa kuvaa, mut juu ei, en ehkä teekään kaikkia.
Ennen uutta vuotta olisi tarkoitus taas tehdä blogiinkin katsausta menneeseen vuoteen ja kurkata tulevien pukuen suuntaan. Niistä ei tällä hetkellä ole päätettynä oikeastaan kuin ensimmäinen noista WCS:n tulevista puvuista, jonka olisi tarkoitus valmistua Frostbiteen. Ideoita olisi sitten aika uskomattoman moneen pukuun sekä Yukin että Frostin osalta, mutta noh, katsotaan miten käy. Voisin tuudittautua joululoman tarjoamiin loputtomiin työtunteihin, mutta kun kangaskaupassakaan en ole vielä kerinnyt käymään niin ehkä en luota kykyyni luoda kovin montaa pukua parissa päivässä. 

Diipa daapa ja liiba laaba, nyt sukellan suklaakarkkien mereen, josta kellun blogin puolella pyöreänä ja tyytyväisenä joskus joulun jälkeen. Ihanaa, rentouttavaa ja sopivasti inspiroivaa joulua kaikille ihanille lukijoille! Toivottavasti saatte kivoja cosplayjoululahjoja :3

Ilona
Translation: I've been so busy with work, this small cosplay of Yayoi Kanbara from Kyoukai no Kanata is all I've done for the past month. Merry Christmas to everyone! Eat lots of sweets and gingerbread!

ps. Frostbite ainakin tarjoilee huomenna joululahjan! Iih! Aamupäivällä kivasti paljastuu juttuja!

No comments:

Post a Comment

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.