17 January 2014

Kännyblogausta auton takapenkiltä

No huh huh, iski niin huono omatunto tästä blogin laiminlyömisestä, että piti ladata blogger puhelimeenkin. Ihka ensimmäinen kännykällä kirjoitettu päivitys Ilona Cosplayn historiassa, olkaapa hyvä! (Ja luultavasti viimeinen, jos tämän kanssa pitää yhtään tapella) //edit: korjailtu nätimmäksi ja kuvatekstejäkin lisäilty.
 
Tarkoituksena oli tänään kirjoittaa nopeasti etukäteisfiiliksiä Yukiconista ja puvuista, mutta vähemmän yllättävästi tapahtui perinteinen Pakkaus Kiire Paniikki, jonka aikana ei paljoa konetta aukaista. Nyt auton takapenkillä ajatukset on hyvä tiivistää ennen kännykän akun simahtamista. Hukassa oli töiden jälkeen mm yksi peruukki ja useamman puvun kanssa logistiikan miettiminen oli taas yhtä tuskaa. Päädyin pakkaamaan about kaiken yhteen jättimäiseen säkkiin, tosi kätevää varmasti.
 
En ollut pakkaillessa ihan näin levollinen.
 
Useampi puku tarkoittaa kolmea pukua miulle ja yhtä twitterjulkkis #lainaspawnille. Viime hetkellä meinasin vielä napata Nibutanin mukaan koska Chuunin toinen kausi aiheuttaa niin isoja fiiliksiä,mutta ajatus pukujen vaihtamisesta sunnuntainakin herätti enemmän isoja inhofiiliksiä.
 
 
Puku, jota kukaan ei taaskaan varmasti tunnista.
Lauantaina on Kyoukai no Kanata -päivä. Nappaan aamulla päälle viime yönä valmistuneen Izumin, jonka minihameessa palellun conipaikalle. Ennen tuomarointihommia vaihdan Akkeyn mutsin eli Oravatädin pöhköt housut päälle ja olen superpelotta---naurettava tuomari.
 
"Tää on ihan vakavasti otettava, aikuisten ihmisten harrastus"
 
 
Kännykkä on paras ja laatu. Ja karmiva jumppalycra.
Sunnuntaina luvassa Ponyo rantakalliolla Ponyon ja Ponyon äidin voimin :3
 


Lauantai menee tosiaan tuomaroidessa, sunnuntaina toivottavasti sitten paljon sosialisointia. Ohjelmien osalta vain muutama oikeastaan kiinnosti, katsotaan päädynkö yleisöön asti missään vaiheessa vai löytääkö miut vaan desupisteeltä.
 
En oikeestaan oo yhtään kaivannu peruukin sävyttämistä keskellä talvea kylppärissä.
 
Nyt kuvittelen, että tähän tuleepi kuvat jotenkin nätisti. Ainakaan kirjoittamisen osalta tämä kännyblogaaminen ei ole erityisen nautinnollista, kun nakkisormeni eivät vaan halua oikein osua oikein. Kuvatekstejä en varmaan osaa lisäillä, mutta ehkä ne eivät ole niin kryptisiä, ettei ilmankin pärjäisi.
 
Tulkaa moikkaamaan kaikki coniin eksyvät lukijat :3 Yritän etsiä ja kaapata jonkun kamerallisen ihmisen conissa, että saatte puvuista muitakin kuin kännykkäpeilikuvia ensi viikolla.
 
Ilona

7 comments:

  1. Eiii eihän tommosia pieniä Ponya-pipanoita kukaan kestä. En kestä teitä sunnuntaina. En voi tulla sunnuntaina. Kuolen söpöyteen.

    ReplyDelete
  2. Näinkin sut jo contvfinlandin instagramissa ponyosi kanssa, itsehän en päässyt tähän tapahtumaan liikahtamaan, mutta ah ja voih kun olitte suloisia!

    ReplyDelete
  3. Tulipa mielikuva, että istut takapenkillä kuningatarmaisesti kännykällä blogaten ja kuskina toimii #lainaspawni hädin tuskin polkimille ylettyen...

    ReplyDelete

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.