23 July 2014

HääCon ja WCS

 Juuh elikkäs, onpahan ollut kesä. Jaksaminen ollut välillä vähän siinä ja siinä, mutta samaan aikaan ollut upein kesä ikinä.

Kirjoitan varmaan joskus syväluotaavaa päivitystä siitä, miten suhteeni cosplayhin on taas muokkaantunut ja mitä kaikkea uutta olen oppinut itsestäni. Mutta se sitten joskus. Olen ollut lähes koko kesän lukkiutuneena sisälle pukuja tekemässä, mitä nyt käväisin Animeconissa ja pääjärjerjestelin IlonaConin henkisen jälkeläisen, #hääcon in tuossa vajaa viikko sitten. 


Oli siellä muidenkin conien edustajia paikalla :3


Avioelämään en ole ehtinyt vielä tottua, kun nyt kutsuu cosplayurani isoin seikkailu, häämatka ilman aviomiestä eli World Cosplay Summit! Lento Helsinkiin ja sieltä Nagoyaan lähtee huomenna ja edessä on vielä vähäuninen yö viimeisten pakkaamishommien kanssa. Tuota tavaraa on nimittäin aivan älyttömästi....

Tätä seikkailua pääsee seuraamaan internetin välityksellä muun muassa seuraavissa paikoissa:

cft:n omassa blogissa, jonne tulkki-Tulitomaatti-Eetu varmaan muistuttaa meitä kirjoittelemaan virallisempaa settiä.

Facebookissa, jonne pyrin päivittelemään joka päivä _jotakin_, katsotaan sitten mitä se on.

Ja meidän molempien twitterissä, @iloedeae ja @hoottipyon. Nämä varmaan täyttyvät ALL DEM FEELS tööteistä aika pian. Teitä on varoitettu.  

Varsinainen kisahan on 2. päivä ja luultavasti sieltä taas jokin live-streami löytyy. Kytätkääpä meidän facebooksivujamme, sieltä löytyy varmaan linkkiä heti kun me vaan se tiedetään :3

Ilonanne matkalla Japaniin :3

Summary: I got married and now I'm off to WCS!

1 comment:

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.