7 July 2010

It’s Mrs Sparrow, savvy?

pic by Mortman (klikatkaa isommaksi!)


Giselle kuvaspämmäystä! Hillitsin itseni ja odotin aamuun ennen tämän päivityksen julkaisemista, koska olisihan kolme päivitystä päivässä jo kuitenkin vähän liikaa. Sikäli mikäli upeita kuvia vielä miulle päin rantautuu, niin teen kyllä törkeästi vielä uuttakin Gissepäivitystä, ei oman blogin pitämisessä ole mitään järkeä jos ei saa tunkea oman naamansa kuvia joka paikkaan. Kuvat joissa ei erikseen muuta kuvaajaa ole mainittu, on jälleen Ane-uen ottamia. Captain Sparrowna ihmisiä hurmasi Pumpkin.

pic by Mortman


Puvusta kerrottakoon vielä, että keltainen kangas on ihan perus taftia. Oikeastaan Gisellellä on jotain satiinin tapaista kangasta, mutta kun Satan-satiinilla tai morsiussatiinilla ei ihan samanlaista ilmettä saa aikaan, päädyin helposti ommeltavaa ja kivan kuohkeaan taftiin. Muistaakseni kolmisen metriä on kangasta yhteensä. Alla on monikerroksinen alushame, ei siis vanteita tällä kertaa, ja päällyshameen maalaamisesta kertoilinkin jo tuolla pari päivitystä aikaisemmin.

Korsettiyläosa aiheutta paljon kyselyjä miten voin hengittää, kiristääkö ja tökkimistä. Tuossahan oli vaan kymmenen luuta ja plansetti (luista pari oli rakasta pakkausvannettani ja spiraaliluut ja plansetti tilattu korsettiparatiisi Belle Modestelta ), joten sen kiristys oli oikeasti hyvin pientä. Totta kai se conipäivän lopulla tuntui jo vähän ikävältä kun en ollut kerinnyt totuttautumaan siihen aikaisemmin, mutta kaikenkaikkiaan paljon mukavampi vaatekappale kuin miltä näyttää. Ja totta kai korsetti tekee ihmeitä tisseille, varmaan ensimmäistä kertaa elämässäni sai oikeasti pari kertaa huomauttaa että silmäni ovat vähän ylempänä (tai sitten kaikki vaan katteli sitä korsetin pitsikoristelua). Kunhan tässä jossain vaiheessa seuraavaa korsettia teen, voin tehdä jotain tutoriaalin poikasta siitä, miten itse olen sen opetellut tekemään, en siis todellakaan osaa tehdä oikeaoppista korsettia, mutta jotain sinne päin kyllä.

pic by Mortman


Yleensähän mie pyrin peittämään kaikki tatuointini, mutta nyt tein poikkeuksen. Joten jos teitä kamalasti häiritsi selässäni vilahtanu kuva, niin förlåt mig, jos se olisi näkyny kokonaan niin olisitten ehkä ymmärtäneet miksi en sitä peittänyt. Jos ei vieläkään valkene, niin googlatkaapa herra Deppin kädessä oleva lintutatuointi ja tehdää pientä vertailua.

Yhteiskuvien ottaminen muiden piraattien kanssa oli hulvatonta. Ja aikamoisen muikeita kuvia tuli sekä lauantaina että sunnuntaina. Omista kyseenalaisista kuvaustaidoistani löytyy näytteitä esimerkiksi Pumpkinin blogista.

pic by Mortman

Giselleä oli ihana tehdä ja lopputulokseen olen varmaan tyytyväisempi kuin mihinkään muuhun pukuuni. Alunperin pelkäsin sekä ajan loppumista kesken, että puvun vaikeutta suhteessa omiin taitoihini, kun en koskaan ennen ole tehnyt tuommoista mekon sisään rakennettua korsettia tai piilottanut plansettia. Kai tässä siis jotain kehittymistä on tapahtunut, kun conin jälkeen ei tee mieli vajota maan alle häpeästä, vaan Gisellen pistäisin ylpeästi uudestaan päälle ihan milloin vaan. (tai noh, tuon hameen kyllä korjaisin ennen sitä, kuvitteelliseen piraattiaikaan ei sovi kangasmaalilla maalatut kuviot, pitäis saada vähän paremman näköisiksi nuo) Enkä mene vannomaan ettenkö joskus vielä laittaisikin ainakin kuvailuja varten, puku ja meikki on sen verran nopsia laittaa päälle, että tämä voisi ihan hyvin olla jonkin conipäivän kakkospuku vaikka kisapuvun ohella.

pic by Mortman

Ilona

2 comments:

  1. Fanityttö täällä hei! Toinen toistaan upeampia cosseja sulla, tän näin jopa livenä. Olin se pallopää joka moikkasi jossain desupisteen lähistöllä sunnuntaina. :) En voi käsittää miten pystyt tekemään kolme pukua kolmessa viikossa! Yhdenkin tekemiseen voisi kuvitella menevän aikaa viikkotolkulla. Ja hei, on kiva lukea kilometripostauksia puvuista, samaan malliin saa jatkaa. :b

    ReplyDelete
  2. Jenni,
    Hahaa, muistan!
    Ja taas oon unohtanu foliohatun päästä, aattelin nimittäin just tänään että perhana niitä lukijoita kun eivät koskaan kommentoi, varmaan kilometrin mittaiset teksti- ja kuvaseinät tylsistyttää ne täysin :D En osaisi kirjottaa lyhyemmin, vaikka yrittäisin, joten sama linja jatkuu aina vaan!

    ReplyDelete

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.