22 December 2010

Joulu ja loma!

Toistaiseksi vihon viimeisen työpäivän kunniaksi tähän alkuun taas oppilaiden näkemys minusta. Edellinen taideteoshan löytyy täältä. Tämä alla oleva on piirretty pian Chibiconin jälkeen, kun harkitsin tuon kirveen tuomista kouluun ihan vakavissani.

Ja huom huom kaikki te historian opettajiksi haluavat. Jos joku ei ole vielä kertonut, niin meitä on viimeisten parin vuosikymmenen ajan valmistunut liikaa, joten ylitarjontaa (lue= työttömyyttä) on luvassa. Että harkitkaahan vielä. Allekirjoittaneella on näillä näkymin tiedossa animemaratoonien ja cosplayn täyteinen kevät työttömyyskortiston jäsenenä. Loma tekee ihan hyvää, mutta kyllä nousi pala kurkkuun kun pitää nuo ihanat oppilaat jättää. Että jos muistatte omalta kouluajaltanne jonkun opettajan, joka nolosti itkeskeli kevät- ja joulujuhlissa, niin mie olen just semmoinen. Voin vaan kuvitella millainen vollotus iskisi, jos samaa luokkaa opettaisi sen kolme vuotta. 

Cosplaykärpänen puraisi tuossa jo viime viikolla, kun kangaskaupasta löytyi t-ä-y-d-e-l-l-i-s-t-ä violettia taftia Queen Mabin mekkoa varten. Kunhan joulutohinat on ohi, taidan kiinnittää huomioni tähän leidiin samalla, kun mielikuvissani eräs keltashortsinen kaunotar kärttää kovasti, että miksi hän ei ole valmistunut vielä ollenkaan. No Nanamin keltaisen kankaan löytäminen on osoittautunut kyllä sellaiseksi haasteeksi, että järkevämpi ihminen varmaan odottaisi kevättä ja Eurokankaan sesonkivärejä kolmannen hutiostoksen jälkeen (omissa silmissä luonnonvaalea kangas saattaakin olla juuri sen verran sinertävä, että keltaisen kangasvärin kanssa vaikutelma on harmaan vihreä..) Koska en kuitenkaan ole mitenkään järkevä, taistelen edelleen täydellisen keltaisen kankaan kimpussa ja jos sellainen löytyy, Nanami lähtee ehkä hengaamaan seuraavaan Chibiconiin, joka pidetään jo helmikuussa. DesuTalks –lippu on oma joululahja itselleni, mutta niin virallisessa tapauksessa taidan kuitenkin jättää cossaamisen välistä. Ehkä ;)

Ilona toivottelee kaikille lukijoille rattoisaa joulua, seuraavalla kerralla onkin käsittelyssä cosplayhin liittyvät uuden vuoden lupaukset. Joista osa on varmasti tarkoitettu rikottaviksi. 

Samalla tuli testattua miltä uusin ”Nokun niin halvalla saa” –ebay ostos näyttää kuvissa. Livenä peruukki on häiritsevän vihertävän sävyinen, näköjään kuvissa vain vähän häiritsevän harmahtava. Nyt kun vielä muistaisin, että mikä se suuri suunnitelma tämän_kin_ peruukin hankkimisen takana oli...

Ilona

No comments:

Post a Comment

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.