5 March 2011

Random Vosu rakkautta

Halusitteko kuulla taas yhdestä pukusuunnitelmasta sen sijaan, että esittelisin valmiiksi saatuja pukuja? Koska mitään ei ole valmiina, saamanne pitää!

Kiitos Rimppu kun istutit tuon random vosu -termin päähäni. 

Nyt miun hinku tehdä sivuosahahmoja ja hassuja harvinaisuuksia on mennyt överiksi, myönnän. Tähän asti olen sentään pukuillut vaan hahmoja, joilla ainakin on nimi, mutta nyt lähdetään jo pahasti pimeälle puolelle. Oli joululoma, flunssa, juuri sopivasti aikaa katella satoja referenssikuvia. DesuTalksiin piti tehdä jotain päällepantavaa, joten tuijottelin silmät sikkuralla Waltz on the moon –kohtausta Final fantasy VIIIstä, kun Neiti Neljäs Velhotar vaaleassa mekkosessaan houkutteli kummasti. Ja sitten keskittyminen Rinoasta herpaantui...

Heeeetkonen, onpa muuta ihana värinen mekko tuolla taustalla. (Ja Rinoan mystisesti katkeava olkavarsi)
Heeetkonen, onpa muuten aika hauskan näköinen pitsivaate.
Heeetkonen, miullahan olisi tähän sopiva peruukkikin.


Koetin palauttaa järjen hivenenkin päähäni, mutta tämä satunnaisen SeeD-tanssijan seuralainen, jota ei siis tätä enempää koko pelissä nähdä, jäi kummittelemaan ja pahasti. Todella pahasti. Osittain syytän tätä sydämeni valloittanutta amv:tä, jota puhkikulutin Quistista tehdessä ja josta tuo punainen mekko varmaan on jäänyt jonnekin takaraivoon pyörimään:


Joten kun muut puvut veivät kangasostoksille, luki ostoslistan lopussa pienellä ja muka helposti unohdettavissa niin punainen mekkokangas, pitsikangas kuin musta karvakangaskin. Se Eurokankaan peruspunainen morsiussatiini oli tismalleen haluamaani sävyä, joten sorruin ostamaan ja siten sitoutumaan tähänkin hahmoon.  Omasta vaatekomerosta lopulta löytyi yksi potentiaalinen paita ja kirppikselta löytyi toinen, kumpikin siis läpinäkyvää mustaa kangasta, ilman mitään kauniita kukkakuvioita. Parhaillaan arvon sen välillä, ompelenko mustaa pitsiä paitaan, vai maalaanko kuviot. Musta karvakangas nostatti karvat pystyyn, kun oikeasti hyvännäköisen ja riittävän pitkän karvakankaan löytäminen tuntui taas olevan ihan käsittämättömän vaikeaa, mutta lopulta myönnyin ostamaan Savon paloista ihan ok karvakangasta kaulukseen ja hihansuihin. Mustat korkkarit vielä kaapista, ja puku olisi tekemistä vaille valmis :D

Punaisen mekon suunnittelin surruttelevani DesuCruiselle mennessä. Katsotaan nyt, pyörinkö siellä kokocosplayssa vai asustanko osan puvusta taas eri tavalla. Talviloma ja samalla  nähtävästi viimeinen työttömyysviikko tälle keväälle on alkamassa, joten tämän mekon pitäisi oikeasti valmistuakin. Muuten ainoa deadline, mitä itselleni ensi viikolle asetan, on ensi kesän pukusuunnitelmien kunnolla miettiminen. Mitä kisoja, mitä pukuja, mitä vaihtoehtoja siltä varalta, että aika loppuukin kesken. Eli ehkä lopultakin jonkinlaista koottua pukusuunnitelmaa luvassa ensi viikolla myös tänne blogin puolellekin. 


Ilona

No comments:

Post a Comment

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.