27 July 2011

Rinoan tanssitusta ja julkicosplayaamisen tuskaa


Viime päivityksen ranttaamisen jälkeen kuvapäivitystä! Oon ihan täpinöissäni kommentoinnin määrästä ja laadusta, jatkakaa samaan malliin < 3 

Nyt on vuorossa ihan hom--psuisen paljon kuvia, kun en vaan osaa karsia näitä. Voisi varmaan hankkia jonkin DA-tilin, jonne näitä tilittää, mutta hah, minun blogi, joten saatte kestää minun pärstää!

Hey, you're the best looking guy here. You wanna dance with me?

Rinoa ei ole DesuTalksin jälkeen unohtunut. Mekko on yhtään liioittelematta roikkunut siitä helmikuusta asti vaatekaapin ovessa tai eteisen naulakossa odottamassa, että milloin pääsee ulkoilemaan. 

 Peruukki on ollut valmiina ja kengätkin modattuna. Jostain syystä en vaan ole saanut aikaiseksi puvun päällepukemista. Keväällä taisi piilolinssit puuttua ja sitten taas kuvaaja/innostus/aika teki tepposiaan. Nyt kuitenkin kesäilta Kuopion Valkeisenlammella kutsui ja varsin näpsäköitä kuvia tuli. Piilolinssien suhteen olikin viimeinen hetki kuvauksille, ruskeat piilarit menivät kivasti palasiksi kun otin ne päivän jälkeen pois. Olinkin kyllä pitkittänyt niiden elinikää Desusta asti, vaikka kuukausilinssit olivatkin.

Valkeisenlampi on ihan Kuopion keskustan kuppeessa oleva, pari vuotta sitten kunnostettu lampi puutarha-alueineen. Lammen reunoilta löytyy niin koiran ulkoiluttajia, lenkkeilijöitä, pikkulapsia, animehörhöjä piknikillä ja teinejä (sekä vähemmän teinejä) juomassa taikajuomia. Kivasti kivoja kuvausympäristöjä ja illalla valo ihanan pehmeää. Kuuma oli kyllä taas peruukissa ja sukkahousuissa, mutta naama ei ihan sentään valunut pois.
Puku on itseasiassa ihana päällä, kengätkin olivat vain vähän epämukavat. Mekko on pikkaisen tilavampi kuin alunperin, kun helmikuusta on jonnekin hävinnyt sen seitsemän kiloa, mutta ei tuo vielä ihan kamalalta säkiltä näytä. Jälleen yksi puku sinne ”voi pitää joskus uudestaankin” –laatikkoon.


Rinoaan hahmona miulla on vähän viha/rakkaus –suhde. Kasin naisista Rinoa on ehkä Selphietä lukuun ottamatta se vähiten sydäntä sykähdyttävä hahmo, mutta leading ladyna neitiin kuitenkin pelatessa kiintyi kovasti. Koko kasihan on puhdasta rakkautta, joten on Rinoassa, ja jopa Selpihiessä, paljon ihanuuttakin. Jokin Rinoassa kuitenkin jurppii, ehkä se on se perus ”mutkun Squallin pitäis olla mun husbando eikä minkään Rinoan” –syndrooma. Kuvatessa kyllä tykkäsin Rinoasta, kun ilmeillä sai leikiteltyä paljon enemmän kuin monella eeppisemmällä hahmolla.


Ironisesti heti kun kirjoittelen cosplayahdistelusta, sain kokea millaista ahdistelua saakaan, kun cosplayaa julkisella paikalla. Vaikka Rinoa onkin minun mielestä ihan perusmekko, niin kyllähän se kuvaaminen herätti huomiota ja saatiin kuvaajan kanssa jonkin verran kommenttia. Twitter tiivistäköön parhaat kommentit: Näidenkin kommenttien jälkeen herra tahtoi vielä yhteiskuvaan. #cosplay.fi juonittiin jo tämän kuvan lähettämistä paikallislehteen sopivalla kuvatekstillä varustettuna, kuten: Homot juhlistivat kesää puistossa (kuvan tyttö ei liity tapaukseen)?

(ai niin joo, sorruin muuten tosiaan tötteröön. Reaaliaikaista cosplayangstia voi seurata siis sieltäkin tosi kryptisen nimimerkki iloedeae -takaa)

Repeilin näille siis aivan kympillä, ei ahdistanut oikeasti yhtään. Mutta harkitsen kyllä ennen kuin seuraavan kerran pukua noinkin julkiselle paikalle tuon, tai ainakaan tuohon aikaan illasta. Kuopion torilla tahdon kyllä jotain hahmoa vielä kuvata, kunhan saavat sen torin taas kauniista kokoon. En tiedä millaista kommenttia olisi erikoisemmalla puvulla saanutkaan kuulla...Taidan manata itselleni huonoa onnea kertomalla jotain Traconin puvusta. Päätin siis lähteä kisalavalle pöyrähtämään, sikäli mikäli siis maanantaina kerkiän kisaan ilmoittautua ennen kuin se menee täyteen. *jinx jinx, täyttyy heti*. Jos Traconin kisa olisi rajattu japanilaisiin hahmoihin, olisin mennyt mammoilemaan, mutta perhana kun taas yksi länkkärihahmo kutkuttaa Ja kun kivasti voisi muitakin samanhenkisiä supersankareita tai superroistoja näkyä, niin kasvikunta houkuttaa kummasti puoleensa. 

Uma <3 Poison Ivy, Batman & Robin

Että tämmöistä. Herpderp -ilmeilyä oli Rinoalla myös aika paljon, pitää ehkä koota niistä oma päivityksensä. 

Ilona

5 comments:

 1. Lallalaa, randomien kommentit kuvaustilanteissa on aina yhtä jännittävää kuultavaa. :D
  (Tissicossi & valtavat kengät -> naapuriparvekkeen miespuoliset myöhäisteinit hihkuu normaalien vislausten lisäksi mm. "mäkään en oikein pysyny eilen pystyssä, öhöhö!")

  Hahmoa en tunne (joo, kaikki FF:t on suuri aukko mun sivistyksessä), mutta täytyy sanoa että älyttömän nättejä kuvia. :3
  Ja siulle sopii tumma tukka t. nimimerkki Tärkeätkommentitkunniaan.

  ReplyDelete
 2. Joo, Anikissakin muiden kommentit -ketju on parasta viihdettä :D

  Kiitos kiitos. Ja just olen tukan värjäämistä arponut, taidan kallistua omaakin tukkaa tummentamaan kun näitä kuvia tuijottelee. Siis huipputärkeä kommentti oli, helpotti miun hiuskriisiä :D

  ReplyDelete
 3. no jos ottaa huomioon että olin mies cossi päällä kotiin menossa tällä miikolla ja joku änkyrässä ollut nainen yritti iskeä mua. tokaisin vain että olen tyttö. itteä kyllä naurahdutti naisen ilme sen jälkeen.

  ReplyDelete
 4. Ihana Rinoa! Rakastan Rinoaa ja koko peliä, vaikka olen vasta puolessa välissä pelaamassa :D Oon käynyt Kuopiossa lähes kymmenen kertaa, mutta en tunnista kuvauspaikkaa. Toisaalta viime kerrasta on kulunut jo hetki.. :/ Hienon paikan olet kuitenkin löytänyt, on paljon mukavampi katsoa kuvia, joiden ympäristöönkin on kiinnitetty huomiota! Mutta älä huoli noista kommenteista, mie saan niitä perusvaatteissanikin, jos satun väärään paikkaan väärään aikaan. Sille oppii sulkemaan korvansa tai kääntämään kommentit sanojaa vastaan.

  Nähdään siis Traconin pukukilpailussa? :) Itse menin juuri ja juuri aloittelijasta, joten kisaan astetta pienemmässä sarjassa kuin sie. Jännittää ihan kamalasti jo pelkkä ajatteleminen (eka kilpailu ikinä)! Miten sie oot saanut kerättyä rohkeutta niin moneen kilpailuun? Onko jotain rauhoittavia rituaaleja ennen kilpailua, joista olisi hyvä teitää? :D

  Länsimaalaisten sarjakuvien ystävänä nostan peukut pystyyn niiden hyväksymiselle pukukilpailussa, hyvä Tracon! Cossilistaa onkin koristanu jot pitkän aikaa kasa Marvel hahmoja. Tällä kertaa cossaan kuitenkin vielä perinteisellä FF-linjalla..

  ReplyDelete
 5. ywi, kiitos päivitysinspiraatiosta, kisajännityksestä tulikin kirjoitettua pidemmästikin :D Nähdään Traconissa! :3

  ReplyDelete

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.