30 April 2012

Whedonverse 4/12: Glorificus


Tämän huhtikuun haasteena oli tehdä jonkin muu kuin Faith tai Buffy. Irtsa jo kovan pähkäilemisen jälkeen arvasi aivan oikein kenkien perusteella; viidennen kauden avaimenmetsästäjä, ihanainen pahisjumalatar Glory on kummitellut kankaiden muodossa kaapissani jo kuukausikaupalla. 

"You know, I honestly don't think there's a human word fabulous enough for me"

Ai onko se taas se sama musta sohva, jota pitää näköjään melkein jokaisessa kuukausihaasteessa esitellä?
Peruukki olisi saanut olla vielä asteen tummempi, vaikka pikkuisen sitä sävytinkin. Mekko on malliltaan aika perus-laatikko, puristaa ja kiristää vähän kaikkialta. Sävy nätin punainen ja kangas hommattu Eurokankaasta joskus vuosi sitten. Muistaakseni harkitsin tämän kankaan käyttämistä myös Random Seed Vosun kanssa, mutta siihen kävikin morsiussatiini paremmin ja tämä venyvä keinokuitu toimi tälle vamppijumalattarelle oikein kivasti.
Totutelkaa jo tuohon keltaiseen seinään, veikkaan että tulette näkemään sitä monta kertaa, kun tuossa käytävänpätkällä on paras kuvata tässä uudessa kodissa.
”Noi kengäthän on ihan sekundaa” kommentoi kuvaaja, kun kuvaamisen aikana korjasin irronneita remmejä kolmatta kertaa teipillä. Keinonahka ei oikein tahdo liimautua pika/kontakti/kuumaliimalla riittävän pitävästi. Nopeana ratkaisuna voisin vetää nyöritykset kulkemaan koko matkalta kengät alta, jos noiden kenkien kanssa meinaan yhtään olohuonetta pidemmälle kävellä.

"You can't go around hitting people. What were you, born in a barn?"
Olin myös tosi reilu, tein pyllymekon, enkä otattanut yhtään kuvaa takaapäin. Ehkä joskus vielä johonkin coniin tulen tätä mekko kokonaisuudessaan esittelemään, kunhan saan nuo kengät kuntoon.

Kadonneet avaimet ja vampyyrintappajat aihettavat päänsärkyä
Irtsa kommentoi jo, että koska BEN=GLORY, on tämä oikeastaan crossplayta. Lupasin myös lainata mekkoani heti, jos joku oikeasti tahtoo Benin toteuttaa ;)

"I'm the victim here"
Ilona

ps. asdfdfasfadf ECC-kisailmo aukeaa IHAN KOHTA, apua apua puku aivan alkutekijöissään!

No comments:

Post a Comment

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.