30 May 2012

Minä vahingossa vielä yksi puku Desuun, mutta arvatkaapa hahmo!


Äh tsäh, nyt en osaa edes selitellä tätä millään muulla kuin miun selkeästi kasvavalla vaikeudella keskittyä tekeillä olevaan asiaan ja haluun haalia vaan kaikkea kivaa ja mukavaa puuhailtavaa.

Mukavaa puuhailtavaa kuten vaikka vielä yksi  pieni kiva puku Desuun.  Eikä edes semmoista valmiista vaatteista koottua tapausta, vaan ihan ompelua vaatinut, joskin onneksi varsin simppeli kokonaisuus. 

Nyt on sitten jokaiselle conipäivälle kaksi pukua luvassa, Ririka ja tämän neiti taistelevat vielä vähän keskenään esiintymisjärjestyksestä, luultavasti Ririka nähdään lauantaina aamupäivällä ennen kisavermeisiin vaihtautumista, mutta pääseekö tämä uusin puku lauantain iltabileisiin vai vasta sunnuntaina conin loppupuolella, selvinnee tässä viikon mittaan. Iltabileitä varten tämä on kyllä varsin... niukka alaosastaan, sunnuntaina taas pitäisi liotella Lilianan korvaulokkeet pois kesken päivän jos meinaan vaihtaa pukua.

Ichikan hame antamassa osviittaa pituudesta.
Mutta mistä puvusta on kyse? Veikatkaapa te, kelle elokuvasankarittarelle nämä minimaaliset shortsit kuuluvat? Lisään vihjeitä tähän huomenna, jos oikeita veikkauksia ei ilmaannu, sanotaan nyt vaikka, että kyse on animaatioelokuvasta, joka ei ole edes ihan kamalan vanha.  

Ilona

6 comments:

 1. Replies
  1. Perhana Tounis, oot liian hyvä!

   Delete
  2. Pilasin kaikilta muilta arvaamisen ilon ja sulta sen ilon kun kukaan ei arvaa ;_; olen niin pahoillani ;_;

   Delete
  3. Noh, ehkä kestän tämän. Ois pitäny arvata, että jos joku tämän keksii niin sinä <3 Ens kerralla sitten jotain vielä vaikeampaa!

   Delete
 2. wow!!! Luin ylemmät kommentit ja ilahduin!! <3 Sonoshee on yksi suosikki hahmoni, en malta odota että nään tämän cossin valmiina. : D

  ReplyDelete
 3. Jos sulla on keskittymisvaikeuksia, tule vaan juicen tunneille! =D Itse en oo jaksanu keskittyy kuuntelemaan vaarallisesta Toisen Maailmansodan diktaattori Aadolf Hitleristä tai EU:n talouskriiseistä + tämän kaiken päälle ihme yksisanaiset muistiinpanot (ei sillä, etteikö juice olisi hyvä opettaja, mutta jotenkin kaipais melkein jokaiseen väliin kommentteja animesta ja mangasta!!)

  ReplyDelete

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.