29 May 2012

Yksi unohtunut piraatti ja edistystäAi että 10 yötä Desuun? Ai että KAIKKI puvut kesken! No tämähän ei yllätä kuulkaas yhtään.

Mutta edistymistähän on tapahtunut vaikka kuinka paljon. Jopa niin massiivisessa määrin, että piti tehdä vielä yksi puku lisää. 

Ja se taitaakin olla nyt melkein valmis, ainakin enemmän valmis kuin mikään muu puku, kun piti tehdä vain paita ja värjätä vähän peruukkia. Moretsu Pirates on ainoa anime, jota olen koko kevään ajan seurannut oikeasti aika tasaiseen tahtiin, ja vaikka se onkin melko höpsö, niin varsin ihana samalla. Koska yksi kappale piraattikapteeneita kuulemma Desuun ilmestyy, pitää äidin lähteä katsomaan vähän perään. Ririkan kotiasu, eli vaalean keltainen paita farkkujen kanssa on siis vaihtopukuna joko lauantaille tai perjantaille. 

Violettitukkaisen Ririkan lisäksi tuo vastapäätä istuva Misa houkuttelee kyllä myös. Tahtoisin vain hellästi värjätä tuon peruukin! (tosin en tehdä just tuota asua)

Sitten saatte kuvia. Olkaapa hyvät. 

Koska pienet yksityiskohdat on kivempia kuin esim ompelu. Wonderflexiä tämä.
Ja vähän lisää wonderflexia.
Lipputangon pääty maalausta odottamassa. 2m pitkänä tämä mahtui vielä miun autoon, nyt pituutta saattoi tulla just ratkaisevasti liikaa...
En enää koskaan värjää peruukkeja ilmastoimattomassa vessassa, kun sitä voi tehdä auringonpaisteessa nurmikollakin.

Siellä mukavasti kuivuvat.

"Ohoh, kuka olisikaan arvannut että nurmikko ei kestä sinolia" Taisi olla viimeinen kerta kun äiti päästää tontilleen peruukkien ja sinolipullon kanssa.

Oon leikkiny puukäsitöitä ihan urakalla. Jotain lavasteiden tapaista on ehkä jo vähän valmistunut.
Lilianan mekon violetit osat värjäytyi yllättävän kivuttomasti tuommoisella Dekan värillä, jota saa Askartelukulmasta. Ichikan liivi sai myös saman sävytyskäsittelyn, tosin keltaisella.

Kultamaalia on taas kulunut ihan riittävästi vähäksi aikaa, tässä maalattavana Lilianan korvisten osat ja Sherylin hihakoristeet.
Melkein aiheeseen liittyen! Välillä on ollut ihan tuskan takana löytää sukkahousuja, joissa ei olisi vahvennettua housuosiota. Lyhyiden hameiden (tai housuttomien pukujen) käyttäjät tietävät miten ikävästi se vahvennettu osa näkyy. Noh, Henkkamaukalla näitä nyt oli, taidan hamstrata varastoon ainakin parikymmentä, kun vähintään kahdet sukkahousut hajoaa aina yhden conipäivän aikana.

Oishan sitä vaikka mitä muutakin esiteltävää, mutta katselkaas näitä hetki. Koetan ottaa jotain kuvia jo ennen Desua, mutta kerkiävätkö ne oikeasti tänne blogin puolelle, onkin jo ihan toinen juttu. 

Mutta kaikille muille yöompelutöitä tekeville kanssasufferoijille: Vielä on vaikka kuinka paljon aikaa, kaikki kyllä järjestyy ja sufferointi on tänä ihanana vuonna lähes kokonaan kiellettyä :3
 

Jos ensi viikolla on "ihana Ilona" niin lupaan oikeasti ostaakin sen lehden.
Ilona

No comments:

Post a Comment

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.