7 November 2012

Tracon 7: Ichika ja Irisviel

Tarkoituksena oli odotella ne meidän WCS-kisaajien viralliset posekuvat tähän päivitykseen, mutta kun conista on nyt kulunut sen kaksi (2)  kuukautta, eikä kuvia näy eikä kuulu, niin ehkä vaan luovutan niiden odottelun suhteen. Luultavasti derppaisin niissä kuitenkin. Miulla on varastossa muutamia muikeita making-of-kuvia Leonin valmistamisesta, joten palaan neitiin kyllä blogin puolella vielä jossain vaiheessa. Ehkä.

Mutta niin, oli jokin Tracon tuossa syyskuussa. Miun conihan meni kyllä äärimmäisen tehokkaasti vaan WCS-fiilistelyissä ja sunnuntain tuomaroinnissa, mutta pukujen puolesta kerkesin kyllä pitämään paria muutakin. Uusien pukujen suhteen annoin itselleni täyskiellon, kun Leonissa oli niin paljon puuhasteltavaa (tosin ompelin kyllä yhdet Buffyn housut ihan vahingossa, vaikka ne nyt sitten jäivätkin Traconissa käyttämättä), mutta vanhoja pukuja löytyi kuin löytyikin pidettäväksi asti!


Ichika kevään ihanimmasta animesta, Ano Natsu de Matterusta depytoi tämän kesän Desuconissa ja tallentui kameralla kokonaisen kahden kuvan verran siellä. Joten kun Perho suunnitteli Kannaa Traconiin, ei miun tarvinnut pitkään miettiä että otanko Ichikan sinne myös mukaan. Lopulta ehdittiin kuvaamaan aikatauluongelmien kanssa ehkä vartin ajan, mutta varsin muikeita kuvia Pertsa silti meistä sai. 

En mie ehkä olekaan liian vanha vielä näitä söpöjä koulutyttö-avaruusolentoja cossaamaan.


Sunnuntaille oli suunnitteilla Fate/Zero ryhmää, joka kyllä kuoli kokoon aika tehokkaasti kun kukaan ei ollut sitä organisoimassa. Murdochin ja Ilsen kanssa oltiin kuitenkin samaan aikaan kisabäkkärillä, niin rora sai meistä muutamia varsin kivoja otoksia. Ja Ilselle kiitos, että nyt muutama yksittäiskuvakin Irisvielistä, jossa en näytä narikkavastaavalta :D
Irisvielin kengät edelleen ahdistivat minua, jos vielä joskus tätä pukua pidän, niin kuumaliimaan ne jalkaan kiinni. Tai sitten vaan teen uudet ja paremmat päälliset (kuten taisin sanoa jo viime Frostbiten jälkeenkin, mutta enpä tehnyt, hyi minua!). Mutta muuten molemmat puvut olivat kyllä juuri niin mukavia kuin muistelinkin, ihanan helppoja pitää päällä ja juuri mahtavia conin kakkos- ja kolmospuvuiksi. 


Ensi kerralla sitten juttua tulevista puvuista! Seuraavia projekteja pukkaa jo ovista ja ikkunoista! Seuraavan puvun voisitte kyllä käydä arvaamassa miun facebook-sivuilla.

Ilona


Translation: Some pictures from Tracon 7 that was in September. Ichika and Irisviel were both old costumes, but I didn’t have any good pictures of them. Well now I do :31 comment:

  1. Kiva, et olit tyytyväinen niihin kuviin vaik epäilen kyl yhä edelleen taitojani ottaa kuvia (kai apinakin osaa ottaa kuvia jos riittävän kauan räiskii kameralla)

    ReplyDelete

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.