9 April 2013

Frosti 13: Vielä yksi seks--- cosplayasu

No niin, nyt saatte kuvamateriaalia tämän vuoden ensimmäisestä neiti Keinonahkapyllystä. Cowboy Bebopista olen kirjoitellut ylistystä aikaisemminkin ja vaikka Julia ei olekaan yhtä korkealla suosikkihahmolistallani kuin Faye, on hän kuitenkin kummitellut pukuilulistallani pitkään.

Ulkoilmaotokset kuvaili Iris
Tosi pitkään, lähinnä tämän asunsa takia. Jotenkin jännästi 99% cosplayaajista, jotka cossaavat Juliaa, valitsevat juuri tämän asun, vaikka tästä puvusta on olemassa kaksi kuvaa, eikä kukaan tunnista koko naikkosta, jos muita beboppilaisia ei ole conissa pyörimässä ympärillä. Mikä kumma tässä puvussa lienee niin puoleensavetävää cosplayaajien mielestä?! Huomaatteko miten olen liukumassa taas puhumaan cosplayaajien huomiohakuisuudesta? 
We took these pictures in about 15 minutes in a small and dark corner of Sibelius hall on Sunday evening in Frostbite (while others were carrying stuff to cars and cleaning the place..). I'm just amazed how great these pictures turned out to be, love love love! © Niew Photography

Itse nautin Juliasta ihan suunnattoman paljon. Puku oli päällä ihan tavattoman mukava, tuo once-in-a-life-time-löytö -kangas ei ollut lainkaan liian kuuma edes tungoksen keskellä, se ei kiristänyt, puristanut, hiertänyt tai tuntunut muutenkaan lainkaan ikävältä. Vanhojen talvikenkien kierrättäminen cosplaykengiksi toimi juuri kuten toivoinkin, eli kerrankin jalkojen väsymys ei johtunut huonoista kengistä. Kenkien ja lahkeiden yhtymäkohta sulautui myös tosi kivasti, niin ettei sitä oikeastaan erottanut.
Verrattuna edelliseen kokovartalokuoreen, eli Bayonettaan, Julia oli tietysti aivan tajuttoman helppo tehdä. Vatsan seudulla olevat koristesaumat olivat potentiaalisesti harmauttamassa hiuksia, mutta kun unelmakangas ei ollut moksiskaan siitä, että sitä leikkeli, venytteli ja ompelin ihan miten sattui, lutviutuivat nekin saumat kuin vettä vaan.
Ainoa osa puvusta, johon en ole tyytyväinen, oli kaulus ja vetoketjun yläosa, jota ommellessa en ajatellut yhtään miten se tulee asettumaan vaan surruuttelin vaan menemään. Joten tietysti se kääntyili ja vääntyili ihan miten tahtoi. Onneksi peruukki kääntyili oikein nätisti sen eteen ja lisäilin vähän teippiä vielä pitämään puvun ainakin teoriassa kiinni rintakehässäni.
Tuntui myös ihanalta pitää pukua, jossa tiesin jokaisen jenkkakahvasentin ja mahamakkaran näkyvän ja olla välittämättä siitä tippaakaan. MUTTA säästelen näitä fiiliksiä vielä siihen ulkonäköpäivitykseen, jonka punaviinipullo minä vielä tässä joku päivä kirjoitan loppuun.
"Ainiin meen muuten lavallekin tämä puku päällä! Nooh, menköön" Kuvasi Veera Kontioranta
Nyt kun sain näin onnistuneita otoksia puvustani, uskallan lähteä työstämään sitä eteenpäin. Selenen makkarankuori kun on hyvin samanlainen kuin Julialla ja yritän nyt päästä helpolla ja välttää kokonaan uuden kostyymin ompelemisen. Vetoketju menee vaihtoon jos sen irrottaminen vaan onnistuu nätisti. Toivotaan parasta, vaikka epäilenkin kyllä jossain vaiheessa leikkaavani pukuun reiän jonnekin keskelle.
jesmo kuvaili myös
Thomasz, Ilse and Mattias with cameras at the same time.

Hnngghh, ihan hirmuinen pukuinto iski kun sain näin kivoja kuvia!


Ilona
Translation: So here's the visual evidence of this years first but by no means last bodysuit cosplay. I love Cowboy Bebop and Julia is a great character, though I'm the first to admit that I did not choose this particular costume (that can only be seen in two pictures) only because of the character. :D It was amazingly comfortable and enjoyable to wear something so slinky. It wasn't too warm at all, and even though I did freeze my butt when we had those pics outside, it was such an nice cosplay to wear. I'll try to modify Julia's bodysuit to Selene's outfit, hopefully I'll not just destroy it during the process...

edit: Minua syytettiin kauheasta harhaanjohtamisesta, kun täällä ei ole yhtään pyllykuvaa! Ensi kerralla pitää muistaa kuvata myös selkäpuolta, tällä kertaa joudutte tyytymään tähän jo julkaistuun tuplapyllykuvaan.

2 comments:

  1. Pakko:

    DFSJFHGHmkvoiel vhtcndf!!!!! Sinä niin ihana! Sinä niin kuuma!

    ReplyDelete

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.