27 January 2016

2016 ja mahakkaat cosplaysuunnitelmat

Kuten nohevimmat bongasivat eilen tuolta fb:n puolelta, minun cosplaysuunnitelmani tän vuoden osalta sisältävät muun muassa tämmöisiä hahmoja:

Jokin juttu näitä kaikkia yhdistää, mut mikähän ihme se mahtaa olla...

1+1+1 jne vinkin ei pitäisi olla kauhean vaikea tajuttava. Tässä siis syy miksi rauhoitan tätä vuotta jättämällä kisajärjestäjähommat ja myöskin matkustelun vähemmälle. Ja toisaalta myöskin syy, miksi halusin nimenomaan viime vuonna reissata ja tehdä juttuja, joita nyt ihan hetkeen en pääse tekemään.  

Cosplayta aion tehdä edelleen fiiliksen ja jaksamisen mukaan, sekä raskaana että vauvan kanssa, koska minulle se on sellainen henkireikä ja positiivista energiaa antava harrastus, että en ole siitä ihan heti luopumassa. Vähentämässä varmasti ja cosplayhuone antaa tilaa vauvanhuoneelle sitten kun se aika oletettavasti loppukesästä tulee (luultavasti pahimmoilleen WCS-finaalien aikaan, voin jo kuvitella miten vaadin streamia näkyviin synnytyssaliin...). 

Kisahommia ois luvassa keväälle vielä kaksin kappalein, toinen tuossa maaliskuussa jos puku menee vielä päälle eikä maha ole liian iso ja toinen sitten kuukautta myöhemmin ihan raskaana olevan hahmon kanssa. Lapsiparka, joutuu kokeneiden sarjaan heti kun syntyy, kun ollut niin usein kisaamassa. Melkein ois pitäny SM:ssäkin olla siellä parikisan puolella :p Josta puheenollen SM:n aikaan tiesin, että jos voitto ois omalle kohdalle tullut, olisin lähtenyt vain toukokuussa Portugaliin ja jättänyt NCC:n kakkoselle. Viikko ennen laskettua aikaa ei ihan kauheesti lennellä eikä kisailla.

Cordelialla ois valkoista raskausasua tarjolla

Raskaushahmoja ei animesta eikä myöskään länkkäriviihteestä mitenkään ihan älyttömiä määriä löydy ja jännästi niitä selatessa joutui miettimään, että haluanko välttämättä laittaa syntymätöntä jälkikasvua ihan mihin hyvänsä rooliin. 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCoYZ1F2uPqcAelZIr4ZGVlixKnMbNdFblW8EfV09IPFx_vlTElagM9PdE_RoFBARWDLe12ZdjLhdGhpbT9bwpGWHNuZz4qVmcE5EMVsK1bCfEDP7kgDPFC3J8xZwZcrZnIQ4C0sLdSDFJ/s1600/Charisma+Jasmine.jpg
Tai sit hei mustaa!
Cordelia ois ihana tehdä mut mahasta kuoriutui demoni. Melisandran jälkeläinen ei myöskään ihan silleen ihannevauvaa vastaa. Tuossa päivityksen aloittavassa kuvassa oikealla oleva tyty, jonka kaikki tietysti tunnistaa olevan Cowboy Bebopista, ei ole oikeasti edes raskaana, vaan maha on vaan huumelastin peitto. Että jos jotenkin kovin taikauskoinen haluaisi olla, niin aika harvassa semmoiset onnelliset raskaustarinat normaalilla jälkikasvulla oikeastaan ovat. 

Hmm niin noh ehkä.

Samaistun myös tuohon ilmeeseen.
Yumi ehdotti itseasiassa tosi kivaa ja kesälle sopivaa pukua uusimmasta Mad Maxista jonka tänään kuumehoureideni lomassa katselin. Tässä puvussa ei tulis liian tukalan kuuma ees kesähelteillä, joten listalle menee! ...vaikka ei onnellinen tarina olekaan!

http://orig05.deviantart.net/679a/f/2010/236/2/0/pregnant_darla_by_xxjuliepreggyxx.jpg
Angelista on sit tietty myös Darla! Connoristahan tuli ihan kunnon lapsukainen sitten, tosi onnellinen äiti-lapsi -tarina ja eikun hetkonen...
Conirutto vaivaa siis edelleen ja kasvavan mahan kanssa tavallinen flunssakin kaataa sänkyyn lepäämään ihan rauhassa.  Pukupuolella just nyt en tee mitään. Cosplayhuone on räjähdys Frostbiten jälkeen ja odottaa hetkeä, että jaksan edes siivota lattian näkyville. Lisäksi tässä mietin, että nyt voisi ehkä olla aika oikeasti käydä kaikki kankaat kriittisesti läpi ja miettiä, aionko ihan oikeasti niitä käyttää yhtään mihinkään. Silleen jos kangas on ollut jemmassa viisi vuotta, niin tuskin oikeasti tulen sitä ikinä käyttämään. ...tosin on ihan kauhee fiilis, kun tietää että ois ollu ihan täydellistä kangasta johonkin ja sitten sen onkin heittänyt menemään!

Tämä maha-asia selittää osaltaan myös Celtyn puuttumisen Frostbiten pukulistalta. Puku oli viittä vaille valmis kun ennen conia testasin sitä ja totesin että jännästi on kiloja kertynyt juuri sellaisiin pakkoihin, että musta kokovartalomakkara ei näyttänytkään enää samalta kuin ompeluvaiheessa :D Lupaan kyllä tehdä kiusallani raskausversion jostain hahmosta jolle se ei yhtään sovi, mutta Celty sai nyt jäädä odottelemaan mahattomia aikoja. 

Jos teillä lukijoilla on mielessä jotain sopivia hahmoja, jotka ovat raskaana, niin kertokaa ihmeessä kommenteissa! 

Ilona

Summary: My cosplay plans for this year. Or more like this spring and summer ;3


ps. Ainiin kävin juttelemassa cosplaysta radiossa ja Yle teki siitä kanssa nettijutun. Muutama kohta ehkä vähän kääntyi toisin kuin mitä oikeasti radiossa sanoin, mutta mitäpä pienistä :P  http://yle.fi/uutiset/cosplayta_harrastava_opettaja_haluaa_murtaa_perinteiset_kouluroolit_katson_oppilaiden_maailmaa_eri_tavalla/8622769

5 comments:

 1. Tuli tässä mieleen Siskoni on noita ja eräs Piper ;)

  ReplyDelete
 2. Ohhoo!! Onnittelut.

  Vanhemmaksi, isäksi tuleminen ainakin minulle laittoi asiat perspektiiviin.

  Kuka olen, mikä on sukuni, miksi lisäännyn, mitä jätän perinnöksi ja minkälaiselle ihmiselle.

  Isoisä pakeni jo jostakin, itse en aio siirtyä senttiäkään. Ah.. Panzer vor!

  ReplyDelete
 3. Tari Tari-animessa on raskauslomalle jäänyt päähenkilöiden luokanopettaja Tomoko Takahashi ja hänen lapsensa ehtiikin syntyä sarjan aikana. Sarja on slife of lifea joten vauva ja hänen äitinsä ovat aivan normaaleja ihmisiä :D

  ReplyDelete
 4. Eikös Clannadin päätyty ole afterstoryssa raskaana

  ReplyDelete
 5. I'm quiet, and I like to be by myself and I'm not girly. I also want something that suits my body type. And preferably with dark short hair to match my eyebrows because long wigs drive me nuts. Trench coats and big boots are awesome. Any kind of jackets are awesome too. I'm a bit antisocial sometimes, and I don't want to cosplay as a female character. I like final fantasy.
  Anime Cosplay

  ReplyDelete

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.