30 January 2012

Whedonverse 1/12: Bad Girls are bad

Lupailin tuossa uuden vuoden kynnyksellä toteuttaa joka kuukausi (ainakin) yhden puvun Joss Whedonin sarjoista. Kivasti heti ensimmäisen kuukauden puku jäi kuukauden toiseksi viimeiseen iltaan. Ihan omassa olohuoneessa kuvattavaksi pääsi jo puolen vuoden ajan kaapissa odotellut Faith, tällä kertaa kolmannen kauden käänteentekevästä Bad Girls –jaksosta.Eipä tästä oikeasti ole mitään kerrottavaa, kun kaikki on valmiista vaatteista koottu. Nahkahousut saattavat näyttää ihan syystä tutuilta, samat pökät nähtiin jo Buffyn kintuissa aikaisemmin. Nekin, kuten kaikki muutkin puvun osat, on aikoinaan kirpparilta löydetty.


Mutta oli varsin piristävää tehdä tämmöinen keräilypuku. Harmi vaan, että kaapista ei löytynyt yksiäkään ruskeita piilareita, joten piti mennä noilla vähän luonnottoman mustilla tapauksilla. Paremmat kuitenkin kuin omat sinisimmut.

Päätän huomenna viimeistään ensi kuun puvun ja lupaan tehdä sen valmiiksi jo himpun verran aikaisemmin, koska kuun keskivaiheilla larpahtelut ja blogimiitti vienevät vapaa-aikaa ja sitten onkin tuo Cruise, (hyttejä on muuten vielä myynnissä VIIKON ajan) jonne pitää ommella varmaan jotain. Ja tehdä ohjelmaa.Onpas myös virkistävää olla kirjoittamatta mitään syvällistä tai siistiä. Tai oikeastaan juuri mitään muutakaan. Kivasti vaan kuvia saatte. Ettekä niitäkään edes kovin montaa :3

Ilona

4 comments:

 1. Onko edes ihanin idea ikinä! Olisi niin hienoa itsekin tehdä jotain tuollaista, mutta vähän heikoissa pitimissä sitä pitäisi keksiä, kun ei ole kamalasti peruukkivaihtoetoja tai valmista vaatekaapissa, pitäisi ihan oikeasti pähkäillä mitä saisi kasaan. Hienointa tietysti olisi ihan vaan tehdä itse, mutta mistäpä opiskelija rahan ja ajan repii? :') Odottelen siis iloisesti tuotoksiasi tällä puolella!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, noh tässä ainakin jo toisen kuukauden kohdalla huomaa, että kuukausi on TOSI lyhyt aika... Kiitos kannustuksesta, eteenpäin jyrätään!

   Delete
 2. Jee Whedon-juttuja! Tuo on kyllä yksi Faithin tunnistettavimpia asuja. <3

  Tänä vuonnahan olisi sitten hyvä sauma Vamp!Willow'lle ja Illyrialle, eiks joo? :333

  ReplyDelete
  Replies
  1. Molemmat kutkuttaa, myönnän. Katsotaan päätyvätkö toteutukseen asti. Mitään en lupaa, mutta suostuttelulle ja painostukselle olen altis :3

   Delete

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.