15 March 2012

Ihanuuden vuoden ihania pukusuunnitelmia

E-e-ei s-s-sillä, että koettaisin keksiä muuta tekemistä pukujen aloittamisen sijasta. Mutta tässä eletään jo maaliskuuta ja kaikki muut ovat jo listanneet vuoden pukujaan, enkä halua olla muita huonompi. Siitäkin huolimatta, että edellisestä vuodesta opin, että listaukset elävät hyvin paljon ja nopeasti ja luultavasti eivät pidä lainkaan paikkaansa. Mutta muutamaa pukua olen kuitenkin mietiskellyt!

Tehtyjä pukujahan on tälle vuodelle jo 7 kipaletta. Frostbiten Irisviel, Pam, Grace ja Moeka. Vampyyrintappajat Faith ja Buffy.  DesuCruisella Cruise-aneki

Kategoria 1: "Teen tässä kunhan joudan, ehkä joskus johonkin coniin, mutta tuskin"
Queen Mab (Merlin) 

Vanha tuttu jo viime vuodelta. Nyt ihan tosissani koitan saada valmiiksi näille lumille, vähän vaan pitäisi panssareiden kanssa polttaa sormia ja maalailla ja peruukkia stailata. Ei kovin monen illan homma edes!

Alto (Macross Frontier, Sayonara no Tsubasa)

Tämä kyllä kutkuttelee, mutta Alto on nyt jäänyt vähän taka-alalle. Ei ihan kesäcosplay, joten tässä jos keväällä saisi tehtyä ja vaikka innostuttua johonkin tapahtumaankin lähdettyä... Tuskin kuitenkaan. Jos edes kotosalla kivasti kuvailisin. Alushame on jo kaivettu kaapista syyttävästi tuijottelemaan jos edistystä ei tapahdu.

Masako Natsume (Mawaru Penguindrum)

Tämä taas toivottavasti lähtee johonkin coniinkin vielä. Peruukki löytyy ja kankaatkin alkaa olla kasassa. Mutta mitään tiettyä conia tälle en ole päättänyt, jos ennen kesäkiireitä saisin tehtyä (eh eh eh) niin olisi sopiva hätävara minne vaan!

Drusilla (Buffy the Vampire Slayer)

Yhden buffypuvun voin jo etukäteen paljastaa. Kun tänä vuonna Buffy-ryhmä jonnekin coniin tulee, niin valitsen sen naisista pisimmän ja hulluimman. Voipi valmistua omia aikojaan kyllä jo aikaisemminkin.


Kategoria 2: Aikataulutetut. Näistä luistaminen nolottaa.

Desucon 2012:
Ichika Takatsuki (Ano Natsu de Matteru)

 Ihanin anime on ihanin. Ja Ichika. Jos kerran elämässä koulupukutyttöilen polvisukissa niin annettakoon se minulle anteeksi. Desuperjantaina saattaa tätä ihanuutta olla nähtävissä yhtä hahmoa enemmänkin.

Liliana il Grazioso Merlo Turan (Last Exile Fam)
Sunnuntaina on prinsessapäivä. Ja tissimekko. Ja ihana Luscinia seurana. 


Ai niin. Jokin Eurocosplay. Eikös se ole jo aika nähty? Ja kolmossijaan olisi hyvä lopettaa? 

Tai sitten ei. 

Sheryl Nome (Macross Frontier: Sayonara no Tsubasa)
Eipä tästä vielä tämän enempää. Aika hyvin istuvat on ainakin Galaktisen keijun pöksyt. Tätä luvassa siis Sibben lavalla kesäkuussa.

Animecon IX

Hibari Isora ( Mawaru Penguindrum)
Tripla Hoota luvassa, itse pörrään pinkissä tukassa ja tähti pikkupöksyissäni. 

Tuleeko Aconiin jotain muuta pukua, jää vielä nähtäväksi. Varmaan jokin bikinicosplay täytyy kehittää, koska eiköhän rantabileet taas kutsu!


Tracon 7:

Onashia (Simoun)
Taas yksi tuttavuus jo viime vuoden listalta. Frostbiten narikkajuorut kertoivat Simoun-ryhmiksestä, joten nyt on aika ryhtyä sanoista tekoihin. 

Tracon saattaa nähdä muitakin pukuja, ehkä kisalavallakin. Ehkä ei. Sinne on vielä niin kovin pitkä aika. 


Muut:

9 kipaletta whedonversepukuja

Koko viime vuoden lista toteutumattomien hahmojen osalta. Plus pari ylläriä vielä ehkä.


Oikeastippa tietysti teen just sen verran kun huvittaa ja aikaa ja eneriaa riittää. Ihanuuden vuosi on myös sellainen, että vain ihana stressi on sallittua. Pieni paniikki ja ahdistus vain, ei suuria hajoamisia.

Vitsit. Tässähän pitää ehkä oikeasti aloitella jotain pukuja kohta!

Ilona

//EDIT

ARVASIN ETTÄ JOTAIN UNOHTUI!
mrs Lovett (Sweeney Todd)

Tarkkaan aikataulutettu tapaus: CosplayGaala, 25.11.2012!  

2 comments:

  1. Ohohohohooooo, aivan ihana valinta EC-asuksi! Ja hyvältä pukuvuodelta tulee vaikuttamaan tämän listauksen perusteella, Tripla-H ryhmää varsinkin odotellessa...!

    ReplyDelete
  2. Susta tulee kova vastus EC-karsintaan :D tosiaan asu valintasi on ihana, vaikka en pahemmin tiedä sarjaa, mutta kuvia katselin hahmostasi ja odotan innolla miten onnistut puvussasi ^^

    ReplyDelete

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.