28 March 2012

Whedonverse 3/12: Aidan matalimmasta kohdasta.

Trololoo, vähän on päivittäminen jäänyt, ja niin on jäänyt kaikki cosplayjututkin viime päivityksen jälkeen. Nytkin saatte vain yhden kuvan, jolla kuittaan maaliskuun Buffy-puvun. 


Nyt alkaa miun aidan ylitys matalimmalta kohdalta -puvut olla käytetty. Tämä treeniasu on viidennen kauden jaksosta numero 12. Housut on jopa oikeaoppisesti karmean lyhyet, mutta enpä jaksanut poseerata kuin tätä yhtä kuvaa varten. 

Selitys ja syy saamattomuuteeni melkein vilahtaa kuvassakin. Vähän toisenlaisella rajauksella tuossa vieressä näkyisi pahvilaatikkovuori, jonka kanssa olen taistellut viime päivät. Muutto_hommat on siis parhaillaan menossa ja kaikki cosplaytarvikkeet on survottu erilaisiin säkkeihin, nyssäköihin tai laatikon nurkkiin. Toivottavasti tämä kaaos korvautuu uuden kodin sisustuskaaoksella viimeistään lauantaina, mutta mitään cosplayhommia lienee turha suunnitellakaan vielä viikkoon, kun ehkä pitää ensin siivota ja sisustaa, ennen kuin voi sotkea. 

Olen taas huomannut, miten moninaisesti cosplay onkaan karmea harrastus. Ikinä muulloin ei kangaspussien, softiskääröjen, maalilaatikoiden ja kaiken maailman uskomattoman muka tarpeellisen tilpehöörin määrä ja laajuus konkretisoidu samalla tavalla, kuin silloin, kun koko maallinen omaisuus pitäisi pakata laatikoihin ja kuljettaa (onneksi sentään samassa kaupungissa sijaitsevaan ja neliömäärältään isompaan) uuteen sijoituskohteeseen. Luulin, että larppaamisen takia kertyy paljon roinaa, mutta nämä kaksi harrastusta yhdistettynä on kyllä semmoinen materian kaatopaikka, että heikompaa hirvittäisi. Ja minuakin vähän heikottaa, koska tavaraa on ihan tajuttomasti. Ja vaikka kuinka koetan roudata kirpputorille kaiken tarpeettoman, istuu olkapäällä jokin pieni otus kuiskuttelemassa: "Tuota saatat tarvita juuri seuraavassa larpissa! Ja eikös tuosta vain saisi muokkaamalla juuri sopivan osan siihen yhteen tulevaan pukuun? Etkai tosissasi ole heittämässä pois noita kenkiä, mitä sitten jos ne on epämiellyttävät jalassa, voi hyvinkin tulla vastaan hahmo, jonka kengissä on tismalleen samanlainen korko!" Ja ei, en saa tuota ääntä oikein hiljenemään.

Koska tämän kuukauden whedonverse-puku oli näin surkea suoritus (vaikka muutto ja siitä aiheutuva maailmoja tuhoava tuska ja ahdistus melkein ovatkin hyväksyttävä syy), annan itselleni rangaistuksen ensi kuukautta varten. Huhtikuun whedonverse-puku ei saa olla Buffy eikä Faith. Vaan jotain muuta. On miulla mietittynä pari vielä pahempaakin riman alitusta, jos meinaa kiire tulla, myös muiden kuin varsinaisten Tappajien osalta, mutta jospa tästä elämä taas lutviutuisi oikeisiin uomiinsa ja pääsisin jopa vaikka ompelemaankin jossain välissä. 

Kuten vaikka kisapukua, jonka aion kyllä aloittaa HETI. Hiiteen kaikki väliprojektit, Queen Mab nuolkoon näppejään ensi talveen saakka, nyt tarvitaan Galaktista Keijukaista!

Ilona

No comments:

Post a Comment

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.