18 May 2010

Ei etene

Eilisen ja tämän päivän cosplay(kin) tunnelmat on tiivistettävissä yhteen kuvaan.
Eilen piti oikeasti sensuroida jo itseäni ja pistää kone kiinni siinä vaiheessa kun teki mieli tulla päivittämään, sen verran pahasti otti kaikki päähän. Ennustin jo aikaisemmin, että revin hiuksiani siinä vaiheessa kun alan tosissani kokoamaan siipiä, no hiukset on vielä päässä, mutta ärräpäät ja siiven osaset on lennelleet pitkin asuntoa ja muutamaan otteeseen meinasin heittää koko roskan parvekkeelta. Siipisateen sijaan ilahdutin itseäni tekemällä oppilaille kokeita ja palasin sitten suunnittelupöydän ääreen. Tänään siipien teko alkoi sitten ihan alusta ja oli hyvällä mallilla kunnes puurima loppui kesken. Taas pikkuisen ärräpäitä, huomenna uusi yritys. Siipien lisäksi verenpainetta nosti pelkäksi takkupehkoksi äitynyt peruukki, jonka selvitteleminen toimitti paremman puoleisen mietiskelyharjoituksen virkaa. Ja sitten puuttui kaikki läpinäkyvät kumilenkit ja muut tarpeelliset, jotka unohdin sitten vielä tänäänkin ostaa kaupasta. Heh heh heh.

Mutta kyllä tämä tästä huomenna taas lähtee käyntiin. Ja etenemään. Kun vaan muistaisin suunnitella tekemiseni kunnolla ja oikeasti kirjoittaa ostoslistan ennen kauppaan menoa ja ottaa sen vielä mukaankin.

Ilona

ps. ei hyvää päivää taas tämän fontin koon kanssa. Koittakaahan tihrustaa, mie koitan opetella joskus käyttämäänkin tätä.

No comments:

Post a Comment

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.