28 May 2010

Tissit

Otsikko ei edes ole (vain) törkeää lukijoiden kalastelua, vaan nyt on perjantain kunniaksi ihan oikeasti aiheena tissit tai niiden puute. Vorona teki aikoinaan ihan loistavaa tissipohdiskelua omassa blogissaan, ja taidan nyt pikkuisen toistaa samoja asioita. Rintavarustus vaan nousi taas pohdintojeni aiheiksi Desun pukuja touhuillessani.


Crossaavat tyttöpukuilijat valittelevat aina rintavarustustensa suuruutta ja useampikin ihminen on kommentoinut jostain omasta pukuvalinnastani, että haluaisi tehdä puvun myös, jos omistaisi pienemmät rinnat. Sehän on cossaajien kesken ikuisuuskysymys, että kuinka paljon se oma keho kaikkine rajoituksineen vaikuttaa hahmon ja puvun valintaan, mitkä seikat ovat anteeksiantamattomia (kuten tissit miehellä) ja mistä avaudutaan huomattavasti vähemmän (=naishahmojen tissit). Mielestäni varsin hyvä logiikka on siinä, että jos jokin hahmon ominaisuus ei ole oikeasti määrittävä tekijä, ei sen laiminlyöminen/erilaisuus ole mitenkään erityisen pahasta. Jos hahmon pituudella ei oikeasti ole suurtakaan merkitystä, ei luulisi cossaajankaan pituudella olevan (pois lukien ryhmät, joissa keskinäiseen pituuteen ei varmaan voi kiinnittää liikaa huomiota). Jos hahmo taas nimenomaan saa jatkuvasti kuittia lyhyydestään tai valittaa koko ajan olevansa liian pitkä, niin siinä vaiheessa cossaajankin pituuteen pitäisi kiinnittää huomiota. Sama logiikka pätee mielestäni myös tisseihin. Jos aiot cossata Rushuna Tendoa Grenadierista, on itsestään selvää, että rinnanympärystä pitää löytyä, kun taas Chobitsin Chii pärjää huomattavasti vähemmällä.


Bindaamisesta ja tarkemmin siis sen puuttumisesta valitetaan aina, mutta rintojen suurentamisesta sen sijaan keskustellaan vähemmän. Ehkä kyseessä on joku ikiaikainen tyttöjuttu, kun kaikki ovat kuulleet urbaaninlegendan ala-asteen tytöstä, joka laittoi sukkia rintsikoihin ollakseen vähän povekkaampi ja miten sukat sitten lähtivät valumaan, mutta jotenkin tuntuu, että sen oman rintavarustuksen buustaamisessa on jotain noloa. Ja monesti niillä hahmoilla, joiden rintojen koolla ei oikeasti ole väliä, pärjää cossaaja ihan hyvin niillä varusteilla mitä on luonnostaan saanut. Tosin huomautettakoon, että isommilla rinnoilla saa sen vyötärönkin helposti näyttämään pienemmältä, joten jos tavoittelee sitä täydellistä animetiimalasivartaloa, ei pikkuiset toppaukset pienempirintaisilla cossaajilla ole ollenkaan pahitteeksi.


Mutta sitten on niitä hahmoja, joilla tämä ei vaan riitä. Itse olen testaillut vaikka minkämoisia toppaussysteemejä aina puvusta ja hahmosta riippuen, kätevin on kyllä ollut myös PikminLinkinkin vinkkaaman kaksien rintsikoiden –taktiikka, jossa normialusvaatteiden päälle laitetaan halutun kokoiset rintsikat ja toppaillaan ne sopivan täysiksi. Tämäkin vaatii kuulkaas tytöt (ja pojat) harjoitusta, ettette conissa sitten näytä siltä että teillä on sukat siellä paidan sisällä. Ja tämä myös toimii vain hahmoilla, joiden vaatetus peittää sen rintakehän melko tehokkaasti, mitä avonaisempi vaate on, sitä varovaisempi toppausten kanssa pitää olla, että homma näyttää luonnolliselta.


No palatakseni omiin pukuihini, nyt jo ei-todellakaan-valmistu-desuun-korissa oleva Mio on helpompi tapaus (samoin mahdollisesti uusintakierrokselle lähtevä Faye); univormun takki kun niin nätisti peittää koko rintakehän. Joten muutaman kuppikoon verran lisäyksen hankkiminen ei ole mitenkään vaikeaa. Sen sijaan murheenkryynini on tuo ihastuttava Ultimecia.

Hei, jos olen kaikkivoipa yberpahis, joka aion tuhota maailman, en varmasti käytä aikaa käytännöllisten vaatteiden miettimiseen, tai siihen miten nämä vaatteet edes pysyvät päällä. Eli eihän tuosta edes voi käyttää termiä avonainen kaula-aukko, tuo on pikemminkin vain pieneltä alalta kiinni oleva kylpytakki! Asun etuosa olikin se ensimmäinen ongelma, mihin piti keksiä jokin ratkaisu ennen kuin uskalsin edes haaveilla Ultimecian tekemisestä. Jos sattuisin omistamaan about c-kupin silikonitissit (mitkään muut tuskin uhmaisivat painovoimaa noin merkillisesti), ei tämäkään asu olisi kovin haastava, kaksipuolista teippiä vaan kehiin. Nyt kaksipuolisen teipin lisäksi on käytössä tuunatut rintsikat ja parit olkatoppaukset. Puvun etuosa tulee olemaan suurimalla osalta kaksipuolisella teipillä kiinni ihossani, tosin sen pysyvyyttä pitää vielä testailla. Hakaneula/ompeluviritelmät sen sijaan tulee sen pienen kaistaleen kohdalle, jossa mekko on kiinni ja muutama pisto myös rintsikoiden kohdalle. Se pieni lisä, joka tämän puvun kohdalla on tarpeellinen, on tässä:

Vanhat pushup-rintsikat keskeltä naps naps poikki ja siihen sitten silikoniolkaimesta pätkä. Sen voisi ommella suoraan kiinnikin, mutta itse ompelin irrotetut hakaset molemmille puolille, niin että tämän keskiosan leveyttä voi nyt vielä säädellä. Toppausten lisäksi rintavakoa saapi kummasti aikaan, kun rintsikoiden hihnat vaihtaa kulkemaan takaa ristiin. Normipituiset olkaimet ei tähän ehkä riitä, kahdet kun yhdistää niin hyvä tulee. Ja kyllä, tähän rintaliivihökötelmään pitää vähän pujotella, tai sitten vaihtoehtoisesti irrotella olkaimet pukemisvaiheessa.Lupaan jo tässä vaiheessa, että vaikka Desun lavalla sattuisikin vaateongelmia, niin vilauttelen korkeintaan ilmastointiteippiä. En pystyisi kävelemään lavalle jos en voisi olla aivan varma siitä, että paikat pysyypi suunnilleen säädyllisenä, vaikka kaksipuolinen teippi pettäisikin jossain vaiheessa. Samasta syystä pyöräilyshortsit tai lahkeelliset (naisten) bokserit on aika ehdottomat tämän puvun kanssa, kun ei tuo alaosa ole yhtään yläosaa peittävämpi.


Taisin tällä kirjoituksella juuri antaa kaikille luvan tuijottaa tissejäni Desussa. Tosin ei niissä nyt pitäisi olla mitään tuijotettavaa, kun tiedätte niiden salaisuuden.


Ilona


ps. joku muu saa sitten hoitaa liian suurista rinnoista kirjoittamisen, miulla kun siitä ei ole kokemusta.


pps. Kaksi viikkoa! Iiik!

14 comments:

 1. Highlight vaan huusi kun tämä postaus lävähti IRC-botin välityksellä vastaan... Paras postauksen otsikointi Suomen animeblogiskenessä ikinä. Kävijäpiikki varmaan tulossa.

  Mutta joo, mitä tulee hahmojen ominaispiirteisiin, niin samoilla linjoilla. Jos hahmon erityispiirre on valtavat megahinkit, niin sitten varmaan kannattaisi itselläänkin olla paidantäytettä - toteutustapa tietysti vapaa, joskin toppaukset eivät tietenkään auta jos rintavarustuksista pitää olla näkyvillä, ja niin päin pois. Toisaalta esimerkiksi joillain hahmoilla pointtina on nimenomaan tissien puuttuminen, jolloin kannattaisi pitää huolta siitä, että niitä ei sitten oikeasti kauheasti siellä paidan alla ole...

  Samoin on aika harvoja kavereita, jotka ihan aikuisten oikeasti voisivat cossata kunnolla Dragon Ballin jätkiä.

  ReplyDelete
 2. Aicoina Muinaisina setä Tsubasa cossasi Animeconissa XP-tania. Setan sivut varoittelivat vesikondomitaktiikasta, joten loppujen lopuksi kyseiset lateksipussukat täytettiin huomattavasti suuremman viskositeetin omaavalla perunajauhokiisselillä.

  Tästä on videopätkiäkin vielä tallella.

  Etna sujuikin sitten täysin ilman toppauksia, koska se on lauta loli. Hohoho.

  ReplyDelete
 3. Oo vau, tissiviritelmäsi (...) rökittää parhaimmatkin Pirkka-sukkahousuniksit mennen tullen. :D Itse olen monesti pohtinut, kuinka tuollaiset kylpytakkikaula-aukot parhaiten toteuttaisi, ja tämä on ehdottomasti toimivimmalta tuntuva tapa homman hoitamiseksi.

  ReplyDelete
 4. niidel, kyllähän tuo kävijämittari vähän taas ylöspäin napsahti :D

  Tsubasa, perunajauhokiisseli menee testauslistalle välittömästi, on nimittäin sen verran vakuuttava videopätkä.

  Vorona, eläs nyt, kyllä pirkan niksit on vielä legendaarisempia :D Periaatteessahan muuten tuon silikoniolkaimen voisi korvata sukkahousujen palalla.... saattaisi jo päästä Pirkkaan asti :D

  ReplyDelete

 5. cockos-reaper-crack
  is a powerful and realistic home Windows app that helps you present, configure, edit and render multiview audio. It offers an intensive set of features but a small and completely lightweight program (the installer is much smaller than 1MB, which includes many results and styling mapping).
  freeprokeys

  ReplyDelete
 6. format factory khokharpc Thanks for this post, I really found this very helpful. And blog about best time to post on cuber law is very useful.

  ReplyDelete
 7. You've made really good points there. I checked the web for more information on this issue and found that most people will follow your thoughts on this site. fxfactory pro crack

  ReplyDelete
 8. This article is so innovative and well constructed I got lot of information from this post. Keep writing related to the topics on your site. Driver Talent Pro Crack

  ReplyDelete
 9. Such great and nice information about software. This site gonna help me a lot in finding and using much software. Kindly make this like of content and update us. Thanks for sharing us Avast Cleanup Premium Crack . Kindly click on here and visit our website and read more

  ReplyDelete
 10. https://newcrackkey.com/easeus-video-editor-crack-2022/ is a video editing software package for non-linear editing originally published by Sonic Foundry, then by Sony Creative Software, and now by Magix.

  ReplyDelete
 11. Here at Karanpccrack, you will get all your favourite software. Our site has a collection of useful software. That will help for your, Visite here and get all your favourite and useful software free.
  karanpccrack
  Nero Recode Crack

  ReplyDelete

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.