4 May 2010

Eyes on Me part 2

Pitää heti päästä jakamaan iloni kun ylitöiden täyteisen päivän jälkeen kotona odotti ilmoitus paketista ja tällä kertaa paketti vielä löytyikin tuolta Salesta. Ultimecian piilarit saapuivat!

Tilasin nyt siis ensimmäisiksi testaukseen Iso-Britanniasta vahvuudettomat piilarit (joita muuten markkinoitiin ”Mad hatter” –termillä, vaikka paketissa kyllä lukee että ”Eagle eye”, niin ne mainosmiehet vaan kaikkea keksii...) Värillisissä piilareissa on aina se ongelma, että omien silmien väri vaikuttaa, joten näissäkin oli miulla se pieni pelko että silmistä tulee aivan vihreät. Mutta päätinpä testata näitä ensin ja hankkia sitten toiset jos nämä ei pelittäisi.

Ja kyllähän nämä pelittävät. Kuvissa sävy vähän vääristyy vielä enemmän vihreään päin kuin livenä, reippaasti ylivalottamalla on vähän lähempänä todellista väriä. Linssit on peruskeltaisen väriset mustalla, aika selvästi näkyvällä reunuksella, joka lisää katseeseen ihan oman jujunsa verrattuna ihan tasakeltaisiin. Jonkin aikaa piti kyllä peiliin tuijotella, niin erilaiselta silmät näyttää kun pupillin koko ei muutu. Hinta ei mitenkään päätä huimannut, 13 puntaa kahdesta piilarista ilman postikuluja, joten en olisi ihan verta itkenyt jos olisin joutunut vielä toiset etsimään näiden tilalle.


Vahvuuksittomilla piilareilla siis mennään. Näköä on sen miinus kolmen ja neljän välillä, joten ei ilman laseja kyllä mitään autoa ajella, mutta tuskin ihan isoimpiin esteisiin kävellessä törmäilen. Ihmisten tunnistaminen on kyllä vähän siinä ja siinä, metrin päästä se jo onnistuu ihan hyvin. Täytyy kyllä pitää lasit käden ulottuvilla Desussa, ettei mene ihan kaikkien ohjelmien visuaalinen puoli ohi.

Tästä tuli nyt tämmöinen tynkä-kirjoitus, kun piilareiden lisäksi ei kyllä muuta mainittavaa ole päivässä tapahtunut. Se on kyllä kumma, kun itse blogin lukijana tykkään päivityksistä mahdollisimman usein, mutta tämän oman blogin kohdalla tuntuu että pitäisi muka olla aina jotain edes vähän järkevää kirjoitettavaa :P Muutaman tunnin suunnittelu huomiseksi ja sitten takaisin sulkien kimppuun!


Ilona

2 comments:

  1. Olisiko mitenkään mahdollista saada linkkiä ko. lafkaan, minuakin kiinnostaisi tuollaiset piilarit. :)

    ReplyDelete
  2. No perhana, johan mie aattelinkin että jotain tuosta tekstistä unohtui! Ilmaisen mainostilan antaminen on kyllä sisäistä ahnetta kapitalistiani vastaan, mutta menköön: http://www.youknowit.com/online-shop/ Todella nopea toimitus, vajaan viikon päivät meni ja linssit oli postissa. Ja ilmainen postituskin näyttää edelleen olevan.

    ReplyDelete

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.