1 December 2014

Luukku 1: Tähtiajajatytyjä

Hyvää joulua tai ainakin joulukuuta! 

Ilona Cosplayn joulukalenterissa esittelen jokaisena joulukuun päivänä aina jouluaattoon asti joitakin hahmoja, joita tahtoisin cosplayata. Hahmot saattavat olla vain haaveita, todellisia suunnitelmia tai jo aloitettuja projekteja, mutta niitä kaikkia yhdistää Se Jokin. Tule mukaan selvittämään millaisia pukuja blogissa vielä saatetaan nähdä oikeasti toteutettuinakin! Kissa elää kiitoksilla ja itse saan pukujen tekemiseen lisäpuhtia aina, kun joku kommentoi innostuvansa samoista hahmoista tai odottavansa valmiin puvun näkemistä. Joten kommenttilaatikko laulamaan!

 

Katselin Star Driver –animen vasta pari vuotta sitten. Mikä aivopieru lienee minua vaivannut, etten ollut tutustunut tähän ihastuttavaan tekeleeseen aikaisemmin, en tiedä. Pukuilumielessä katselin sarjaa uudestaan vuosi sitten, kun mietimme Hootin kanssa pukuja WCS:ään. Yksikään Tähtiajajatyty ei lopulta päätynyt Japaniin asti, mutta pukuilulistalleni kyllä. Kun puvuista piirtelee riittävän monta kuvaa, miettii riittävän pitkään, että mitenkähän minkäkin osan tekisi, on puvun pariin pakko kyllä jossain vaiheessa palata. 

Jostain syystä eniten minulle linkattu tyty, joka kieltämättä kyllä pukunsakin puolesta olisi ihan hauska tehtävä, on Kanako Watanabe. 

Tarinansa puolesta pinkkitukkainen Marino herätti kamalasti tuntemuksia ja puku on ihan oikeasti sellainen, että tahtoisin toteuttaakin sen.


Okei kaikki ei arvostaneet Marinoa, mutta miusta Marino on ihana!

Ja oikeasti se hipstervalinta, koska olisin vain tahtonut toteuttaa koulupuvun kanssa puvunvaihdon tähän merelliseen tissipyllypukuun, on Mami YanoNäistä todennäköisimmin toteutuslistalla on Marino, ja toisaalta tuon ihanan veikeän koulupuvun tekeminen mahdollistaisi tietysti taas pukuilulistan kasvattamisen pelkästään peruukkia vaihtamalla. Star Driver on sarjana aivan ihana ja onneksi sitä Suomessa silloin tällöin pukuiltu.  Katsokaa Star Driver jos ette ole katsoneet. 

Ja sitten katsokaa tietysti yksi upeimmista cosplayesityksistä koskaan.. Jos ette ole nähneet  niin katsokaa kerran tai pari. Tai sit silleen miljoona kertaa. Reta on ihanin alkaen kohdasta 4:30. Hei joskus vielä Vanishing Age ryhmis, y/y?

Ilona 

7 comments:

 1. Saatoin katsella tuota tytyä pinkeillä hiuksilla sillä silmällä sillon joskus tätä katsoessani.. Tää jäi kyllä sillon aikanaan jostain syystä kesken, miksiköhän.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kivasti loppuun katsot, mukavasti tykkäät ja ihanasti pukuja teet :3

   Delete
 2. Voin aina tulla karseeksi ämmyliksi eli Ivrogne tuolla kaapissa kaipaisi kovasti fiksailua ja uudelleenkäyttökertaa.

  ReplyDelete
 3. Niin hieno sarja, joka on saanut Suomessa turhan vähän rakkautta ;_; Tässä sai samalla muistutuksen, että se Ginga Bishonenhan olis kiva tehdä joskus ihan oikeasti. Mut hei tee ihmeessä Kanako tai Marino! :D

  ReplyDelete
 4. Oijoi, toivottavasti tullaan tästä vielä näkemään jokin puku tai puvut ylläsi! :3
  Itsekkin on tullut katseltua Kanakoa sillä silmällä, ehkä vielä joskus :')

  ReplyDelete
 5. Keräsin joskus kamoja Takashi Daille mut sit homma jäi vähän siihen. :D välillä kanssa cybodien pukuilu kutkuttais kokeiluna kun tähtiajaja tulee mieleen.

  ReplyDelete
 6. Sydän itkee verta joka kerta kun joku puhuu tähtikuskicosseista, koska mullahan OLI vielä pari vuotta sitten olemassa pinkkisaparo-Benio, mutta se katosi maailman tuuliin matkalaukun mukana. ;__; Mut jos ihmiset joskus tekee jotain Driver-ryhmää tms niin voin aina roikkua ryhmissä mukana asiaan kuulumattomana kalana! ♥

  ReplyDelete

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.