22 December 2014

Luukku 22: Upeimmat soturitytöt

Hyvää joulua tai ainakin joulukuuta!
 
Ilona Cosplayn joulukalenterissa esittelen jokaisena joulukuun päivänä aina jouluaattoon asti joitakin hahmoja, joita tahtoisin cosplayata. Hahmot saattavat olla vain haaveita, todellisia suunnitelmia tai jo aloitettuja projekteja, mutta niitä kaikkia yhdistää Se Jokin. Tule mukaan selvittämään millaisia pukuja blogissa vielä saatetaan nähdä oikeasti toteutettuinakin! Kissa elää kiitoksilla ja itse saan pukujen tekemiseen lisäpuhtia aina, kun joku kommentoi innostuvansa samoista hahmoista tai odottavansa valmiin puvun näkemistä. Joten kommenttilaatikko laulamaan!
 
Loppu lähenee ja tätä parivaljakkoa olen kyllä tarkoituksella säästellyt tänne loppuun. Vaikka tässä on tullut monia lapsuuden sankarittaria jo listattuna, niin on yksi kyllä oikeasti aina ylitse muiden. Tätäkään ei oikeasti tarvitse selittää, koska jokainen joka on katsonut Xenaa, ymmärtää kyllä.
Ainoa, joka voi olla Xenaa upeampi, on tietysti Callisto.


Ja ainoa, joka voi olla Calliosta upeampi on tietysti Callisto musikaalijaksosta.

Joku näistä todellakin ihan lähitulevaisuudessa. Siis oikeasti ensi vuonna. Ihan oikeesti.

Ilona
1 comment:

  1. Olen katsellut Xenaa uudelleen saatuani tilauksen puvusta ja suunnittelin itselleni Callistoa, mutta totesin hahmon liian rasittavaksi. Mutta Gabrielle <3 Ehkä joskus. Joxer on kyllä ehdottomasti parhautta, harmi että kasvot ovat niin suuri osa hahmoa, etten näe järkevänä puvun tekemistä. Niin että Xena <3

    ReplyDelete

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.