13 December 2014

Luukku 13: FFVIII ja puuttuvat tytyt osa 1

Hyvää joulua tai ainakin joulukuuta!

Ilona Cosplayn joulukalenterissa esittelen jokaisena joulukuun päivänä aina jouluaattoon asti joitakin hahmoja, joita tahtoisin cosplayata. Hahmot saattavat olla vain haaveita, todellisia suunnitelmia tai jo aloitettuja projekteja, mutta niitä kaikkia yhdistää Se Jokin. Tule mukaan selvittämään millaisia pukuja blogissa vielä saatetaan nähdä oikeasti toteutettuinakin! Kissa elää kiitoksilla ja itse saan pukujen tekemiseen lisäpuhtia aina, kun joku kommentoi innostuvansa samoista hahmoista tai odottavansa valmiin puvun näkemistä. Joten kommenttilaatikko laulamaan!Kasilinjalla mennään taas! Kuten eilenkin mainitsin, on minulla ollut takaraivossani ja välillä kirjoitettunakin tavoitteena tehdä Final Fantasy VIII:n kaikki naishahmot. No ei sentään ihan jokaista jokaisen kaupungin asukasta jolle on nimi annettu, mutta jokainen merkittävämpi ja vähemmän merkittävistä ne mitkä jotenkin pukunsa tai tarinansa puolesta houkuttelevat. 

Etkai voisi vihata näin söpöä tytyä?

Pelattavista hahmoista Quistis on aina ja ikuisesti lempparini. Rinoa kyllä toki pelatessa on ihana tyty mutta ei ole Quistiksen voittanutta. Päähahmoista minulla on enää yksi pukuiltavana ja se on jäänyt viimeiseksi ihan tietoisesti. Selphie on juuri semmoinen pirtsakka hahmo, jota siedän pelatessa mutta jota kohtaan ei muuten mitään erityisen lämpöisiä tuntemuksia ole. 

Puku ei onneksi aiheuta mitään isoja ahdistuksia. Oikeesti voisin tehdä.

Selphie on mielestäni myös ruumiillisilta omiaisuuksiltaan niin erilainen kuin minä, että vaatii taas tsemppaamista että pystyn sen tekemään. Mutta toki teen, opettelen löytämään jostain sisäisen Selphien. Koska onhan se ihan söpö junarunoineen. 

Coolit kaverit
Sen sijaan ihan oikeasti toteuslistallani jo pari vuotta on ollut luonteeltaan Selphieen verrattuna päinvastainen Fujin. Fujiniin minulla pitäisi olla kankaatkin jo pari vuotta sitten hankittuna ja peruukkikin löytyisi, olisi enää toteuttamisesta kiinni. 
Fujinilla on myös ihan loistava huumorintaju.
Oikeastaan olin puolitosissani suunnitellut, että jos tämä joulukuu olisi ollut täynnä ylimääräistä aikaa ja jaksamista ja intoa ja viitsimistä, niin olisin tehnyt Fujinin tänään olleeseen Chibiconiin. 


Tänään tosiaan oli coni täällä Kuopiossa ja ainakin kaksi ihmistä pääsi bongaamaan conipiireissä äärimmäisen harvinaisen siviili!ilonan kun kävin #lainaspawnin kanssa kävelemässä conipaikan läpi. Ehkä olen taas vaan turhan kapeakatseinen tai vaan VANHA että en enää koe hengailuconia omakseni millään tasolla. Torin alle Apajaan oli ilmainen sisäänpääsy, mutta varsinaisiin ohjelmiin olisi ranneke maksanut 4 euroa ja kun mukana oli yksi melko kärsimätön conittaja, jota ei oikeasti paikallaan oleminen kiinnostanut, ei semmoisen ostaminen käynyt mielessäkään. 

No siis melkein olin ohjelmiakin katsomassa.
Toisaalta taas jäi nyt kyllä houkuttelemaan ajatus, että olisin voinut kerrankin kävellä torin alla jossain ihan mielettömässä pukuviritelmässä... Tosin sit se ulkoilman räntäsade ei ihan kauheesti houkuttanu ees tavallisissa vaatteissa. 

Huomenna päätellään kasiputkea parin hipsterhahmovalinnan kanssa. 

Ilona

No comments:

Post a Comment

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.