17 December 2014

Luukku 17: Ajan rakenne on muuttunut

Hyvää joulua tai ainakin joulukuuta!
 
Ilona Cosplayn joulukalenterissa esittelen jokaisena joulukuun päivänä aina jouluaattoon asti joitakin hahmoja, joita tahtoisin cosplayata. Hahmot saattavat olla vain haaveita, todellisia suunnitelmia tai jo aloitettuja projekteja, mutta niitä kaikkia yhdistää Se Jokin. Tule mukaan selvittämään millaisia pukuja blogissa vielä saatetaan nähdä oikeasti toteutettuinakin! Kissa elää kiitoksilla ja itse saan pukujen tekemiseen lisäpuhtia aina, kun joku kommentoi innostuvansa samoista hahmoista tai odottavansa valmiin puvun näkemistä. Joten kommenttilaatikko laulamaan!
 
Jatketaas nyt länkkäri ( ja myöhästely) linjaa tänään! Ja nostalgisointia, kun se on koko kalenterin kantava voima. 
 

Jos en kauhean pitkää ja analyyttista sepostusta saanut eilisestä Ritarin tarinasta, niin ei sitä kyllä ole luvassa tästäkään elokuvasarjasta. Paluu tulevaisuuteen kuuluu todellakin yleissivistykseen, kaikki tiedätte sen loistavuuden joka tapauksessa! Leijuntalautaa odotellessa!

Niinpä!
Kyllähän ykkösosassa on ihan nättiä fiftaria ja karmivaa kasaria, mutta oikeasti pukumielessä olen pyöritellyt tuota Clara Claytonia ja ihanaa violettia mekkoa.
 
Niin nätti! Mekko ja veturi! Niin kiva hahmo!


 
No jos jotain kasarikamaa pitäisi päästä tekemään, niin todellakin sitten tämä:
Mut jos ei kuitenkaan. Ehkä.
Tässä (taas) yksi leffasarja, jonka kivasti voisin katsoa uudestaan joulun aikaan...
 
Ilona

No comments:

Post a Comment

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.