8 December 2014

Luukku 8: uudet enkelit ja demonit

Hyvää joulua tai ainakin joulukuuta!

Ilona Cosplayn joulukalenterissa esittelen jokaisena joulukuun päivänä aina jouluaattoon asti joitakin hahmoja, joita tahtoisin cosplayata. Hahmot saattavat olla vain haaveita, todellisia suunnitelmia tai jo aloitettuja projekteja, mutta niitä kaikkia yhdistää Se Jokin. Tule mukaan selvittämään millaisia pukuja blogissa vielä saatetaan nähdä oikeasti toteutettuinakin! Kissa elää kiitoksilla ja itse saan pukujen tekemiseen lisäpuhtia aina, kun joku kommentoi innostuvansa samoista hahmoista tai odottavansa valmiin puvun näkemistä. Joten kommenttilaatikko laulamaan!
Ei, tää ei liity siihe Dominion peliin.
Katselen telkkaria nykyään ihan älyttömän vähän. En seuraa oikeastaan mitään sarjoja, joita Suomen telkkarissa näkyisi enkä länkkärisarjoja muutenkaan katsele kuin ihan satunnaisesti. True Bloodin viimeinen kausi pelasti suossa tarponeen sarjan onneksi viime hetkellä ja Game of Thronesia on tullut myös katseltua. Muuten ei oikeastaan yhtään mitään. 
Uriel
Innostuin kahdesta sarjasta tänä vuonna ja seurasin molempia Yhdysvaltojen ilmestymisen tahtiin. Aloitetaan jälkimmäisestä. Dominionin aloittamiseen motivoi tasan tarkkaan yksi näyttelijä. Kun Anthony Steward Headin twitteri mainosti riittävän monesti, että nyt ois uutta upeutta tarjolla, niin olihan sitä katsottava. Vähän aikaa siinä kesti, että sai vanhan Gilesin pois päästään, mutta sitten Dominion kyllä tempaisi aika tehokkaasti mukaansa. Jos tuota toista sarjaa ei olisi, kruunaisin tän vuoden kivoimmaksi länkkäriuutuudeksi.

En tiiä mikähän tuossa hahmossa viehättää.
En niinku yhtään.
Pukunsa ja hahmonsa puolesta muutamakin hahmo kutitteli cosplayhermoja, mutta yksi oli ylitse muiden. Urielin puvussa yhdistyisi niin monien niin ihanien juttujen tekeminen, että jos into vielä seuraavallakin kaudella jatkuu niin kyllä kyllä ja kyllä tälle enkelille.

Huh huh huuh ihanin Penny Dreadful
No sitten se sarja, joka oikeasti pyyhkäisi jalat alta, eli Penny Dreadful. Vihaan kauhua, en tykkää yhtään katsoa kauhuelokuvia tai sarjoja, paitsi näköjään tätä viktoriaanista kaikkia kauhutarinoita yhdistelevää ihanuutta. Sarja on visuaalisesti niiiiiin nätti, että silmät tippuu päästä, eikä vähiten upeiden näyttelijävalintojen takia. Hnnngghhh.
Juu, kivasti kukkia haistelette.
Assdggdggd. Joo tuolle kaulukselle vaan kuolaa. Siis kauluksen takia. Eeeeen minkään muun. Huh huh.
Tahtoisin vain tehdä neiti Ivesin puvun, erityisesti puutarhakohtauksen takin ja hameen vielä joskus. Koska Vanessa. Ja koska Dorian Gray. Ja koska hnnnghhhhh.


Näytän melkein normaalistikin tältä kun valvon diskoja eiku
Ja oikeastaan Vanessa Ives on varmaan viimeisin tekemäni cosplay! Tein koulun halloweendiskoa varten Vanessan vähemmän elegantin asun. Tai asun joka oli riittävästi sinne päin, että lasken sen cosplayksi. Tarkoituksena on vielä saada otettua siitä parempia kuvia jossain vaiheessa, nyt voitte tyytyä diskomeininkien lomassa napattuihin otoksiin.

Meikkitestailuja diskoa edeltävältä illalta.
Olenko ainoa, joka on löytänyt nämä uudet sarjat?  Joko kakkoskaudet kuumottelee?

Ilona

3 comments:

 1. Dominionhan on jatkoa umpisurkealle Legionille :D Itse en Dominionia ole vielä aloittanut mutta kuulemma ihan katseltava.
  Legionin muuten jos olet nähnyt, pääosassa Paul Bettany (joka siis esitti sitä idioottikyttää The Touristissa. Hyvä näyttelijä, jolla on uskomattoman huonoja leffoja).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei vitsi, en muuten ole nähnyt! Ja Paul Bettany on mulle vähän semmonen tapaus, että se voi vaikka katella maalin kuivumista ja minä tuijotan leffaa ihan tyytyväisenä... Eli eeeeehkä uskallan joskus katsomaan? Ehkä? Paitsi jos se on ihan karmivan hirveän surkea?

   Delete
  2. Legion on kyllä.. uskomattoman surkea, ihan kaikilla osa-alueilla. Itselle tuli ihan järkyttävät myötähäpeät kun olen sitä katsellut. Bettany näytteli ihan hyvin, mutta leffa itsessään.. joo. Että jos haluat kokoea myötähäpeää niin katso :D
   Itsellä on myös koneella tuon Legionin ohjaajan Scott Stewartin ja Bettanyn toinen leffa, Priest, joka meni korneudessaan vielä tuon Legioninkin yli. (itse pystyin katsomaan leffasta vain ekat puoli tuntia, niin kovat myötähäpeät siitä tuli)
   Bettany itsellekkin yksi lemppareista, varsinkin hänen ääniroolinsa Jarvisina ja nuo muutamat psykopaatinroolit ovat olleet mieleeni.

   Delete

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.