18 December 2014

Luukku 18: All dem Sherppas

Hyvää joulua tai ainakin joulukuuta!

Ilona Cosplayn joulukalenterissa esittelen jokaisena joulukuun päivänä aina jouluaattoon asti joitakin hahmoja, joita tahtoisin cosplayata. Hahmot saattavat olla vain haaveita, todellisia suunnitelmia tai jo aloitettuja projekteja, mutta niitä kaikkia yhdistää Se Jokin. Tule mukaan selvittämään millaisia pukuja blogissa vielä saatetaan nähdä oikeasti toteutettuinakin! Kissa elää kiitoksilla ja itse saan pukujen tekemiseen lisäpuhtia aina, kun joku kommentoi innostuvansa samoista hahmoista tai odottavansa valmiin puvun näkemistä. Joten kommenttilaatikko laulamaan!

Macross Frontierin Sheryl Nome on iiiiiiihana. Itselläni Sherppa linkittyy hyvin vahvasti tietysti aikaan pari vuotta sitten ja ECC-hommiin, eli kaikki Macross jutut on kullattu nostalgialla ja kivoilla fiiliksillä.


Vasen puku on yksi itselleni niitä muistorikkaimpia ja harvoja, jotka on edelleen hetken varotusajalla puettavissa päälle. Kengistä väääähän meinaa maali karista. Ja oikean puoleisen puvun voisin kivasti tehdä.
Sherylille on suunniteltu aivan ihania ja aivan karmeita pukuja. Aattelin pysyä erossa niistä lateksidominahärpäkkeistä, mutta sen sijaan muutamat muut puvut oikeasti houkuttelisivat.

Bingoruudukosta yläoikealta kaksi jo plakkarissa, vasemman puoleiset miksipä ei vielä joskus! Jättimekkoasia edessä juu ei.

Tämä miulla hengaa edelleen seinällä, siis julisteena jonka askartelin esitystä varten.

Tätä puolittain suunniteltiin Hootin kanssa, että karaokea olisi ollut kiva lauleskella Japanissa asti Sherppana ja Rankana.

Tässä muutama ehdoton ei, yksi ehkä ja yksi ihan oikeesti mieluinen.

Eli tämä. Liilatukkainen Sherppa on oikeastaan jo aloitettu, tosin kun aloitin sen varmaan kaksi vuotta sitten, on kankiasta varmasti osa jo erinäisten pukujen materiaalina... Mutta vielä joskus!


Ja ihan oikeasti se todennäköisin Sherppa jonka tulen tekemään eli kuvauttamaan, on tämä. Eli Sheryl Alton mekossa, joka minulla jo on valmiina. Ihanin figu oli ostettava Tokiosta, nyt vaan ihanasti pitäisi kuvailuja joskus saada aikaisiksi.

Ilona


No comments:

Post a Comment

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.