14 December 2014

Luukku 14: FFVIII ja puuttuvat tytyt osa 2

Hyvää joulua tai ainakin joulukuuta!

Ilona Cosplayn joulukalenterissa esittelen jokaisena joulukuun päivänä aina jouluaattoon asti joitakin hahmoja, joita tahtoisin cosplayata. Hahmot saattavat olla vain haaveita, todellisia suunnitelmia tai jo aloitettuja projekteja, mutta niitä kaikkia yhdistää Se Jokin. Tule mukaan selvittämään millaisia pukuja blogissa vielä saatetaan nähdä oikeasti toteutettuinakin! Kissa elää kiitoksilla ja itse saan pukujen tekemiseen lisäpuhtia aina, kun joku kommentoi innostuvansa samoista hahmoista tai odottavansa valmiin puvun näkemistä. Joten kommenttilaatikko laulamaan!(A-a-a-ajan rak-rak-rakenne on muuttunut, eli missä on kaikki huolestuneet ja uusia blogiluukkuja kaipaavat kommentit, häh! Oletteko kaikki muka stalkanneet aivan oikein twitteristä, että hukun kokeisiin joita koitan kahlata läpi ja olen jo kahtena iltana onnistuneesti unohtanu koko joulukalenterin? Ja nyt testaan että muuttaako ajastustoiminta myös ajan rakennetta!)

Viimeistä FFVIII-päivää viedään! (Ehkä. Luulisin ainakin)

Hipstervalintoja kasin naiskaartilta löytyy vielä muutama, jotka haluan vielä joskus toteuttaa. Kuten sanoin, ihan jokainen kyläläinen, jolla sattuu olemaan jokin repla, ei sentään kelpaa, mutta melkein. 
Mukava ois tästä kuvioita tihrustaa, kivasta referenssikuvia on.
Korttien kuningatar on tietysti pelillisesti lähinnä ärsyttävä, mutta tykkään Triple Triadista pelinä ihan hurjasti, kivasti voisin tämän tehdä. 

Arvonsa kivasti tietää
Sen sijaan esim Dr. Kadowakiin en koe olevani vielä riittävän tanttamainen, ehkä teen tämän sitten joskus hamassa tulevaisuudessa kuten myös Zellin äidin. 

Eeeehkä ei ihan heti Kadowakia.
Zellistä puheenollen, mukavaisesti voisin myös tuon SeeD-asun tehdä ja ponnaritukkaista kirjastotytyä pukuilla.

Niin ihana Zell.
Paricosplayt on kanssa kovin kivoja, joten tahtoisin vain vaikka ensi kesänä tehdä Ellonen ja Rainen mukavasti johonkin kesän coniin. (...paitsi Raine ja sen villapaita, fug ei ehkä sittenkään kesälle.)

Niin siis tää pikku-Ellone. Vaikka pikku-Ponyo onkin kasvanut jo aika isoksi. Ja oikeesti haluaa että teen sille Squallin puvun. Et ehkä sit Raine ja Squall vielä joskus.
Niin se villapaita.

Semmoisia ainakin! Unohdinko jonkun FF8 sankarittaren, joka ehdottomasti ansaitsee pukuilua? Varmana unohdin, muistuttakaa minua!

Ilona

2 comments:

  1. Superseksikäs Adel puuttuu listalta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oon ollu jo superseksikäs, ei tähän nyt kaikkia meinneitä pukuja voinut listailla ;D http://tinyurl.com/pkhsyet

      Delete

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.