15 December 2014

Luukku 15: Mirrejä menneisyydestä

Hyvää joulua tai ainakin joulukuuta!
Ilona Cosplayn joulukalenterissa esittelen jokaisena joulukuun päivänä aina jouluaattoon asti joitakin hahmoja, joita tahtoisin cosplayata. Hahmot saattavat olla vain haaveita, todellisia suunnitelmia tai jo aloitettuja projekteja, mutta niitä kaikkia yhdistää Se Jokin. Tule mukaan selvittämään millaisia pukuja blogissa vielä saatetaan nähdä oikeasti toteutettuinakin! Kissa elää kiitoksilla ja itse saan pukujen tekemiseen lisäpuhtia aina, kun joku kommentoi innostuvansa samoista hahmoista tai odottavansa valmiin puvun näkemistä. Joten kommenttilaatikko laulamaan!
(Täydellisesti toimii tämä ajan rakenteen muuttaminen, kukaan ei kohta enää muista ja huomaa että tämä luukku ilmestyykin oikeasti päivän myöhässä, huahuahaa)
Tänään kalenterin toinen osa (piirrettyjä) lapsuussankarittaria! Kaksi kissaa ja yksi koirulainen.
Rom rom Romya
Ennen syksyistä Vinkkiä oli ensimmäinen ja ainoa lapsuussarjanostalgisointini niinkin kaukaa kuin Bakaconista 2010, kun liehuin pitkin Pieksämäkeä Prinsessa Romyna. Avauduinkin silloin siitä miten mielettömästi fiiliksiä ja nostalgiaa Maailman ympäri 80 päivässä sarjaan liittyy ja miten ison vaikutuksen Romyn pelastamisjakso minuun lapsena teki. Ihan ehdottomasti toteutuslistallani on Romyn surupuku juuri tuosta jaksosta. 

Siis tämä.
Tämä.
Tuhat kertaa tämä.
Viimeksi tein ihan ihmisversion tästä kissatytystä, ehkä ensi kerralla voisin vähän kokeilla ihomaalia. Kunnon turrimeininkiin ehkä ehkä lähde kun en sitä oikein hallitse eikä intoa riitä niin paljon, että jaksaisin opetella.
Toinen kissimirri noilta samoilta ajoilta on Milady. Muskettikoirat kuuluu samaan sarjaan Prätkähiirten kanssa, eli en ole katsonut sitä lapsuuden jälkeen. Kuvitelmanani ainakin on, että alkuperäisillä suomalaisilla äänillä tätä ei oikein näe mistään, korjatkaa väärinkäsitykseni pliiiiis jos olen väärässä. Jokin tv-kanava taisi pari vuotta sitten näyttää osan mutta jollain ihan väärillä äänillä, tunnarikin oli ihan väärin. 

Välillä pitää pahistella, ja onhan Milady aivan upea sekä alkuperäisteoksessa että tässä versiossa. 

No okei periaatteessa kai tuo Juliettekin olisi ihan pukuiltava, oon kyllä oikeesti enemmän koira- kuin kissaihminen. Näistä noi kisulit on vaan paljon coolimpia.

Unodin melkein korvamadon:
Ilona

2 comments:

  1. Ääää ihania kummatki sarjat! Ois mahtavaa nähdä näistä cosseja!
    Pitääpä kaivaa vanhat VHS:t esiin ja kattella taas~

    (Prätkikset muute löytyy Tubesta suomeks melkee kaikki :>)

    ReplyDelete
  2. Milady <3 Näitä toisen kauden muskettisotureita (Muskettikoirat Seikkailevat taas?) löytyi Youtubesta jonkin aikaa sitten, mutta nopeasti ne sieltä toisinaan katoavatkin. Yksi lapsuuden lempisarjoista <3

    ReplyDelete

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.