24 December 2014

Luukku 24: Oikeasti Se Seuraava Puku

Hyvää joulua tai ainakin joulukuuta! HEi siis ihan oikeesti hyvää joulua! Voi jumpe miten nopeesti joulukuu on mennyt!

Ilona Cosplayn joulukalenterissa esittelen jokaisena joulukuun päivänä aina jouluaattoon asti joitakin hahmoja, joita tahtoisin cosplayata. Hahmot saattavat olla vain haaveita, todellisia suunnitelmia tai jo aloitettuja projekteja, mutta niitä kaikkia yhdistää Se Jokin. Tule mukaan selvittämään millaisia pukuja blogissa vielä saatetaan nähdä oikeasti toteutettuinakin! Kissa elää kiitoksilla ja itse saan pukujen tekemiseen lisäpuhtia aina, kun joku kommentoi innostuvansa samoista hahmoista tai odottavansa valmiin puvun näkemistä. Joten kommenttilaatikko laulamaan!
 
Aattelin näin jouluaaton kunniaksi paljastaa mitä olen tällä hetkellä oikeasti tekemässä. No ihan oikeasti olen viettämässä joulua poissa kotoa, eli en cosplayhommien osalta tee mitään, mutta noh ymmärrätte kyllä. 
 
Kirjoittelinkin jo syksyllä että nuo kisalavat vähän taas houkuttaisivat. Olisi ihan tehdä kisapukua, mutta enhän minä nyt mihinkään kisaan oikeasti ole ilmoittautumassa pitkään aikaan. Tai näin siis kuvittelin, ja sitten päivänä muutamana Yukiconin kisat julkistettiin ja ilmoittautuminen alkoi ja erehdyin sanomaan ääneen termin "ryhmäkilpailu".
 
No nyt olen sitten kisaamassa Yukiconissa. Luultavasti enemmän statistina ja avustajana, koska Helinä (joo tästä internetnimestä käydään varmasti vielä pitkälliset keskustelut, #lainaspawni on pidemmän päälle huono nimi mut Helinä ei kuulemma oikein kuitenkaan kuulosta kivalta) varastaa taatusti taas koko shown kuten Ponyona kävi vuosi sitten. Ja saakin varastaa.

Oon kesän jälkeen pelaillut FFVIII ja FFIX tuolla psp-vitalla ja syksyn mittaan ollaan pelailtu yhdessä ja kuunneltu FFIX biisejä ihan fiiliksissä, joten ei ollut kauhean vaikeaa miettiä mistä kisahahmot löytyivät. Helinälle oli vain vaikea valinta Vivin ja Eikon välillä, mutta lopulta päädyttiin Eikoon. Itse pyörittelin ties mitä supersivuhahmoja kun mikään päähahmo ei vaan just nyt panderoinut yhtään. Aattelin sit, että Cleyran tanssija on tarpeeksi ug ja hipster jopa minulle :D
 
Ryhmä Kweh!! valmiina valloittamaan Yukiconin. Tai siis ei todellakaan valmiina! Paitsi tässä kuvassa.
 

Eli tämmöisiä pukuja oikeasti tiedossa parin viikon päästä. Tai siis nämähän on ihan alkutekijöissään tällä hetkellä, mutta joululomaahan on ihan tosi monta päivää tässä...

Ihanaa joulua ihanille blogin lukijoille! Rentoutukaa, syökää ja juokaa hyvin ja nauttikaa joulusta :3 

Ilona

ps. niiiin noh, taitaa mulla olla huomiselle vielä pari suunnitteilla oikeasti olevaa hahmoa....

1 comment:

  1. Miksi et cossannut Hildaa? Se olisi ollut niin täydellinen Eikon kanssa! ;_;
    t.Esa

    ReplyDelete

murheita, ideoita, ahdistuksen aiheita? antaapi kuulua vaan.